#FASHIONABLEFITFORNLYSPORT

janni-deler-fashionablefit-nellyDSC_5011
janni-deler-fashionablefit-nellyDSC_5018
janni-deler-fashionablefit-nellyDSC_5012
janni-deler-fashionablefit-nellyDSC_5028
janni-deler-fashionablefit-nellyDSC_5026
janni-deler-fashionablefit-nellyDSC_5100
janni-deler-fashionablefit-nellyDSC_5015

Yesterdays cozy morning to celebrate Hannah’s collection for Nelly sport!

God morgon! Såhär härligt startade vi dagen igår, på Scandic hotell med en grym frulle och massa snack. Tycker Hannah är så otroligt duktig, har ni spanat in hennes kollektion för Nelly? Ni hittar den HÄR och snabba er om ni vill ha nåt, en del har redan blivit slutsålt… Nu ska jag springa iväg på en annan frukost och spana in nya kollektioner av solglasögon, jag har ju seriösa problem när det kommer till just det så hoppas på att det inte finns något fint. ;-) Ha en härlig tisdag, puss så länge! <3

//Good morning! This is how we started yesterday, at Scandic hotel with a great breakfast and lots of talking. I really think Hannah is amazing, did you check out her collection for Nelly? You’ll find it HERE and hurry up if there’s something you want, a few pieces is already sold out… Time to run to another breakfast and check out some sunglasses news, I have serious problems when it comes to that so hopefully I wont find anything nice. ;-) Have a great tuesday, hugs babes! <3

13 reaktioner på “#FASHIONABLEFITFORNLYSPORT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.