PHOTOGRAPHS.

SZAkOCUUOEthM9Pt1tJPboyYnI36QZZ5rdAxPWga3M8

Always with a camera in my face making a weird pose…

Hittade en bild jag fått från ett event, när jag såg den här kände jag bara “Janni i ett nötskal”. För lite över ett år sen köpte jag min kamera och efter det har jag verkligen fått ett intresse, jag älskar att fota och släpar med mig kameran nästan vart jag än går. Ibland får man verkligen till det och ibland får man jobba lite extra. ;-) Idag kör vi ÄNTLIGEN en foto/redigerings-kurs med världens bästa Rami, så hoppas jag kan lära mig massa nytt. Nu vet ni, om ni ser någon som ser ut som på bilden ovan så är det alltså mycket möjligt att det är jag! Kamera-tönten… <3

//Found this pic I got from a event, when I saw this one I just thought “Janni in a nutshell”. About a year ago I bought my camera and since then I really have a new interest, I love to take photos and I bring my camera with me almost everywhere I go. Sometimes I really feel like I nail it and sometimes I need to work for it a bit more. ;-) Today we FINALLY have a photo/editing-course with the best Rami, so hopefully I will learn a lot more. Now you know, if you ever see someone that looks like me in the pic above it’s very likely that it’s me! What a camera-nerd I am… <3

10 reaktioner på “PHOTOGRAPHS.”

 • hilde says:

  hei:)) bare et spørsmål ang,innlegget ditt”Sunday” hvor er den flotte koppen din fra? ser ut som den er i sølv? har lett lenge etter en sånn fin kopp? vil ha sånn.)) he he..

 • Har länge tyckt att du tar så otroligt vackra foton! Måste bara få veta vad du har för kamera? =)

 • Otroliga foton du har här på din blogg, så ljus, fina, inspirerande bilder. Vad använder du dig av för objektiv oftast? :)

 • Elsa Winge says:

  Hej Janni, skulle bli superglad om du ville gå in på min blogg och läsa om mitt företag som drivs för att göra världen lite bättre <3
  Kram

 • Klara says:

  Hej Janni!

  Jag undrar hur du kombinerar kost och träning. Du verkar ha en sund uppfattning när det gäller mat – något som känns väldigt sällsynt bland bloggare och “it-tjejer” idag. Äter du vad du vill när du vill eller brukar du tänka på vad du stoppar i dig? Skulle du till exempel kunna proppa i dig ett paket glass på en tisdag bara för att eller försöker du hålla sådant till helger? Undra helt enkelt hur du brukar äta, haha! Du är en stor inspirationskälla på många plan och jag hoppas att du aldrig slutar att blogga! Tack på förhand.

  Kram

  • Janni says:

   Hej fina du! Och tack, det gör mig glad att höra att du har den uppfattningen. :-) Jag försöker äta hälsosamt så ofta jag kan, jag älskar den typen av mat och är ingen “godisgris” om du förstår. Men självklart kan jag proppa i mig ett paket glass en tisdag om jag känner för det, men försöker inte göra det för ofta såklart då det inte är bra. Går vi ut och äter på restaurang en onsdag och alla tar efterrätt gör även jag det om jag är sugen. Hoppas du fick svar på din fråga, jag tror att man inte ska förbjuda sig för mycket saker, då blir man bara mer “sugen” tror jag. Kram! <3

 • Julia says:

  Så härligt med bild utan pose! :D Mer sånt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.