NLY ICONIC BRUNCH

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Had the best day-party yesterday hosted by Nelly.com!

Bildbomd från mega-partyt igår! Hur mycket älskar man inte dagsfester? Bästa som finns. Allt var så fantastiskt uppstyrt, maten, uppträdanden och musiken. Fick så mycket energi och dansade konstant, haha har ont i nacken idag efter allt head-bangande. ;-) Grym helg med härliga människor, var så glad över att Jon var i Stockholm för en gångs skull så han kunde vara med. Har alltid kul när han är med! TACK Nelly för årets fest! <3 Imorgon är det plåtning som gäller hela dagen så jag borde verkligen sova… Hörs imorgon, hoppas ni också haft en fin helg? Puss och god natt!

//Photo-bomb from the mega-party yesterday! How much do you just love day parties? Best there is. Everything was so organized, the food, shows and music. Got so much energy and danced all the time, haha my neck hurts today from all my head-banging. ;-) Great weekend with lovely people, I’m so glad Jon was in Stockholm for once so he could join. I always have a great time when he’s with! THANKS Nelly for the party of the year! <3 Tomorrow I have a photoshoot all day so I really should get some sleep… Talk to you tomorrow, hope you guys had a great weekend as well? Kisses and good night!

6 reaktioner på “NLY ICONIC BRUNCH”

 • Stina says:

  Haha kanske en väldigt konstig fråga men faktiskt något som jag brukar fundera på när jag ser bilder från era events! Många av er är ju väldigt nyttiga och har hälsotänk, äter och dricker ni ändå alltid allt som bjuds på? Eller tar ni mer lite fina bilder och väljer ut lite vad ni sedan äter av? ;) faktiskt intressant med tanke på att vi som läsare endast får se bilderna men ej vad som händer bakom kulisserna liksom :D

  • Janni says:

   Haha, inte alls så konstig fråga! ;-) Ja, oftast äter och dricker jag det som jag visar på bilderna. Inte alla olika drinkar ibland men i lördags både åt och drack vi allihopa. Så det beror helt på vad man ska göra, ibland äter man bara mat och ibland dricker man bara drinkar och ibland både och. :-) Kram!

 • Wilma says:

  Hej!

  Jag har en fråga om träningsprogrammet du kör av Kayla Itsines då jag också köpt det precis. Förstår inte en sak på sidan där det står om hur träning ska fördelas mellan de olika veckorna. Vad är det för skillnad mellan sessions och units? I de första veckorna står det sessions men sen i slutet så står det units på vissa träningstyper.

  Super tacksam för svar! Ha det fint
  Wilma

  • Janni says:

   Hej! Oj, kommer inte ihåg men i början är det 3 workouts/vecka och i slutet kan man lägga till ett om man vill. Sen är det promenader på det och det står ganska tydligt! se till att läsa igenom hela häftet innan så kommer du förstå! Kram!

 • Paul says:

  Hey! With which camera do you take this party shots with lights and strings etc.?!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.