Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:36 | November 17, 2014

LIGHT PINK

jannideler-alexandrakallner-nails

God morgon babes! Utvilad och redo för plåtning hela dagen, är ju inte supervan vid det man det ska bli väldigt kul. :-) Var ju tvungen att fräscha upp mina naglar lite innan det och såhär blev resultatet. Har nog aldrig blivit så nöjd! Älskar längden, färgen och formen. Bästa Alexandra! <3 Fina händer och naglar gör så mycket. Nä nu är det dags att hoppa in i en taxi, hörs efter plåtningen. Ska försöka få till lite behind the scenes-bilder! Ha en grym måndag, PUSS.

//Good morning babes! Rested and ready for photoshoot all day, I’m not super used to it yet but it’ll be lots of fun. :-) Had to freshen up my nails a bit before it and this is the result. Don’t think I’ve ever been this happy with my nails! Love the length, color and shape.  Alexandra is the best! <3 Nice hands and nails is very important in my opinion. Now it’s time to jump in a cab, talk to you after the photoshoot. Will try to get some behind the scenes pics! Have a great monday, HUGS.


5 kommentarer5 kommentarer om “LIGHT PINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad fina naglarna blev & det är så fräscht med ljusa färger. Om jag hade ett jobb där man kan ha långa naglar & nagellack hade jag fixat naglarna hela tiden.
  Mvh Anette Starby

  Reply
 • Älskar verkligen den färgen på naglar! Supersnyggt!
  http://wlaukkanens.se

  Reply
 • ååååååå vad fina, dör! såå fint med din bränna, samt den vita stickade tröjan. vet du varifrån nagellacket kommer ifrån?
  du är bäst<33333
  xoxo karin

  Reply
 • Men tack söta! <3 Hon blandade olika färger så det är ingen färdig färg, sen är det shellac också. :-) Kram fina du!

  Reply
 • Love that colour on your nails… but I just can’t have pink on mine, no pink at all

  Reply