INSTA MOMENTS

10784901_727997133947053_721712259_n copy
Lite av mina senaste bilder på instagram, har varit rätt så aktiv där senaste tiden. Ibland använder jag det ofta och ibland inte alls lika ofta, men nu har jag haft feeling. ;-) Lättare när man är ute och reser såklart. Tycker feeden man har är ganska viktig men har märkt att det inte är alla som tänker på det när jag frågar haha, alltså ens “sida” eller vad man ska säga. Tänker ni på sånt? Eller är det jag som har problem? ;-) Nä nu ska jag in till stan på möte, hörs sen! <3

//Some of my latest pics on Instagram, I’ve been pretty active lately. Sometimes I use it often and sometimes not so often, but now I’ve really had feeling for it. ;-) Easier when you travel of course. I think the feed is really important but I’ve noticed that some people don’t even think about it when I’m asking, I mean your own “page”. Do you think of that? Or is it just me who have problems? ;-) Well, time to go in to town for meetings, talk to you later! <3

19 reaktioner på “INSTA MOMENTS”

 • ISA says:

  wow vilken feed du har. haha fick lite tråkighets-ångest över min egen nu ;)

 • Lovisa says:

  Hej, jag har bloggat i ett år nu på nattstad med kategorin mode/livstil och jag har bland annat varit veckans blogg där och haft 70 000 läsare på en vecka! kika gärna in, då jag nu försöker förbättra min blogg ytterligare! kram http://www.nattstad.se/LovisaBriggert

 • Anna says:

  Jag håller med dig, bilderna på instagram är viktiga, så roligt att se att det ligger en tanke bakom varje bild. Gillar din instagram och tror jag gillar alla dina fina bilder du lägger ut :)

 • Sylwia says:

  You’re right that some people SO not answer your questions , but I have to say you do that too, not ideal you are asked a question … I think your style is super Just got my taste and you on Instagram about A Dress Placed I also get no answer … Is not meant evil keep it up … you find great !!

 • Lina says:

  tänker alltid på det, mina kompisar tycker jag är jättekonstig, haha! sen kan jag nästan bli arg när jag går in på andras och ser hur ful deras feed är..

 • Sylwia says:

  Synd inte bråttom förstod vad är det om mig ….

 • Sylwia says:

  About men man should not have to worry who will never grow up!
  Keep up the good you’re great!

 • Sylwia says:

  And sorry just saw that you have yet responded to my question about dress
  Thank You and sorry !

 • Ellen says:

  Jag tänker faktiskt lite på det :D

 • Tuva says:

  Oj, jag har börjat tänka jättemycket på det under senaste året. Försöker hålla min instagramgame uppe så bra som möjligt nu, lägger inte ut vad som helst som jag gjorde när jag skaffade instagram. Börjar jag följa en ny person tittar jag alltid på hur deras feeder ser ut.

 • EE says:

  haha jag har sjuka tvångstankar om min feed. måste uppdateras i en viss ordning. viktiga saker det där!

 • Du har alltid jätte fina bilder på Instagram! Älskar ditt account.

  Katarina x
  http://katarina-ahlsson.se

 • Anna says:

  I love your instagram keep going , Mine is a mess ;-)!

 • Ebba says:

  Hej! Älskar din blogg verkligen. Har en fråga: Vart klipper/färgar du ditt hår? Så himla fint!

  • Janni says:

   Tack söta! Hos Antonio Axu, han är helt fantastisk!! (I sthlm, östermalm har han sin salong). Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.