PROTEIN PANCAKES

janni-deler-protein-pancakesDSC_5698
janni-deler-protein-pancakesDSC_5701

Simple and yummy dish, protein-banana-pancakes!

God morgon finingar! Kändes halvkul att vakna upp i ett knallgrått Stockholm om jag ska vara ärlig, men men. ;-) Tänkte pigga upp det med ett grymt recept på banan-proteinpannkakor jag lagade i Innsbruck. Blanda en liten banan, två ägg, lite vatten och en skopa proteinpulver (jag tog Fitnessguru vanilla white chocolate). Lättast är att blanda det i en mixer men det går att blanda själv. Stek i kokosolja ganska snabbt och toppa med allt gott du vill. Jag tog lite mer banan, mango, vindruvor, soyghurt och kokos. Frulle, lunch eller mellanmål! Puss, ha en fin dag. <3

//Good morning lovelies! Feels sad to wake up in a full on grey Stockholm to be honest, well well. ;-) Thought I would brighten it up with a great recipe of banana-protein pancakes I made in Innsbruck. Mix a small banana, two eggs, some water and a portion of protein powder (I had Fitnessguru vanilla white chocolate). The easiest way is to mix it in a mixer but you can do it with your hands as well. Fry in coconut oil pretty quick and top it with all you like. I had some more banana, mango, grapes, soyghurt and coconut. Breakfast, lunch or snack! Hugs, have a lovely day. <3

6 reaktioner på “PROTEIN PANCAKES”

 • Mamma says:

  Jag åt också pannkakor i morse… supergott! jag gör med 1 dl havregryn (mixas till mjöl) 1 dl keso och ett ägg och 1/2 dl äggvita, vaniljpulver/kardemumma/ kanel. Stek i kokosolja. Bred på hasselnötskräm, keso, bär och kokoschips. supergott! <3

  • Janni says:

   Mumma, det ska jag prova! Eller så får du bjuda mig på det nästa gång… ;-) Puss! <3

 • Hej Janni!

  Vill du ha ett par fribiljetter till thrillern NIGHTCRAWLER med Jake Gyllenhaal som har premiär nu på fredag 28 nov? Mejla mig din adress så postar jag idag.

  Med vänliga hälsningar,
  Rikard Eriksson
  Försäljningschef Noble Entertainment AB

 • Veronica says:

  Love this recipe! I bought coconut oil yesterday so I think this gonna be my breakfast at weekend.

 • Vad gott det såg ut & det där måste jag prova någon gång!
  Mvh Anette Starby

 • Mylooo says:

  Can we have your recipe? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.