Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:02 | November 30, 2014

SPARKLE

janni-deler-ivyrevel-sparkleDSC_5959janni-deler-ivyrevel-sparkleDSC_5944janni-deler-ivyrevel-sparkleDSC_5941janni-deler-ivyrevel-sparkleDSC_5939janni-deler-ivyrevelDSC_5936janni-deler-ivyrevel-sparkleDSC_5945janni-deler-ivyrevel-sparkleDSC_5930

IvyRevel dress (here!)/ Old shoes (similar here!)

God morgon! Startar den här söndagen med en glittrig look, varför inte liksom? ;-) Känns som det var alldeles för längesen jag hade massa färg på mig så det fick bli dags för det här i gbg! Härliga Frida som jag delar rum med fick hoppa in som fotograf, alltså vi har garvat så mycket de här dagarna. Härligaste gänget! Övar vidare med blixten, hoppas ni gillar det eftersom det underlättar när det blir mörkt så snabbt. Nu är det inte långt kvar till Marocko, hoppas på massor av sol och ljus. Dags att börja jobba, fitness dag två haha. Puss! <3

//Good morning! Starting this sunday with a sparkling look, why not right? ;-) Feels like way too long ago since I wore lots of color so I thought it was about time here in Gothenburg! Lovely Frida, who I share bedroom with here, got to be my stand in photographer. We’ve had so much fun these days, the funniest team! Still practicing with my flash, hope you like it since it really makes it easier for me when it gets dark so early. Not too long until we go to Marocco, hopefully we will get lots of sun and light. Time to start working, fitness day two haha. Hugs! <3


12 kommentarer12 kommentarer om “SPARKLE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här