GOING FITNESS

janni-deler-fitnessfestivalenDSC_5912
janni-deler-fitnessfestivalenDSC_5901
janni-deler-fitnessfestivalenDSC_5903
janni-deler-fitnessfestivalenDSC_5906

Where we have our showcase with Femimal!

Här står vi hela dagen idag, och igår. Blandar provsmaker (btw, om ni använder pre-workout eller vill prova måste ni prova den här, passionsfruktsmak!) och snackar med folk. Vi har skämtat en del om att jag ska bli fitness-Janni efter en här helgen, haha kommer inte hända. ;-) Jag är imponerad av folk som lägger ner så mycket tid och energi på sin träning, jag älskar att träna men gör det mest för att jag tycker det är kul. Ikväll ska jag käka proteinpannkakorna när vi kommer hem (sista bilden), har sett fram emot det hela helgen. Nu ska jag jobba vidare, hörs ikväll! <3

//This is where we stand all day, and yesterday. Mixing samples of the different products (btw, if you use pre workout or want to try you need this, passionfruit flavor!) and talk to a bunch of people. We’ve been joking a bit about me being fitness-Janni after this weekend, haha it will not happen. ;-) I’m impressed by all the people putting that much effort and time in their training, I love to workout but I do it mostly because I think it’s fun. Tonight I will make myself protein pancakes when I get home (last pic), I’ve been looking forward to it all weekend. Time to get back to work, talk tonight! <3

11 reaktioner på “GOING FITNESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.