PHOTOSHOOT

janni-deler-DSC_8877
janni-deler-DSC_8884
janni-deler-DSC_8891
janni-deler-DSC_8895 copy
janni-deler-DSC_8899

Time for make up and photoshoot today, for the funniest project so far!

God morgon hjärtan! Kom hem vid 01 igår och kunde inte somna direkt, men idag står det plåtning på schemat och vi ska börja tidigt så det är bara försöka vara pigg. Den här plåtningen kommer vara för det roligaste projektet hittills, något jag alltid har drömt om. Ni kommer få veta mer i dagarna, så håll ut! ;-) Hittade lite bilder från Berlin där vi fick bli sminkade och stylade, jag älskar när någon pillar i håret och sminkar en, så det ska bli skönt nu på morgonen haha. Hörs under dagen, puss! <3

//Good morning babes! Got home around 01 last night and couldn’t fall asleep, but today we have an early photoshoot so I have to do my best to be on top. This photoshoot will be for one of the funniest projects I’ve done so far, something I’ve always dreamt of. You will know more about it in a few days, so stay tuned! ;-) Found some pics from Berlin where we got our make up done and hair styled, I love when someone fix my hair and do my make up, so it will be super nice this morning haha. Talk to you during the day, hugs! <3

5 reaktioner på “PHOTOSHOOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.