SUNSET LIGHT

Processed with VSCOcam with g1 preset
Processed with VSCOcam with g1 preset
Processed with VSCOcam with b1 preset

Hat and dress H&M/ Old Replay boots      Photo by: Michaela Wissen

Åh saknade solnedgångsljus! Det här plåtade jag med bästa Michaela i slutet av sommaren, har så mycket bilder från våran lilla shoot så jag visar er lite i omgångar. :-) Vad vill ni ha mer av här på bloggen? Ni verkade gilla videobloggar så ska göra mitt bästa att ge er mer av det. Men jag vill veta lite mer! Ni har varit så tysta i kommentarsfältet senaste tiden, jag älskar ju att snacka med er och höra vad ni tycker. :-) Hoppas ni har en fin start på veckan, den här veckan är det fullt upp för mig. Hörs ikväll! <3

//Oh I miss the sunset light! This is from my photoshoot with the best Michaela in the end of the summer, I have so many pics from our little shoot so I show you the different pics in different posts. :-) What do you want to see more of here on the blog? Seemed like you really enjoyed the videoblogs so I will do my best to give you more of that. But I want to know more! You’ve been so quiet in the comment field lately, I love to talk to you and hear what you think. :-) Hope you have a great start of the week, this week is super busy for me. Talk to you tonight! <3

54 reaktioner på “SUNSET LIGHT”

 • Anna says:

  hello sweetheart :) could you please make a little guide about your time in bali ? i want to go there next june and it would be great to know where we could stay , where are the nicest bars and restaurants etc.. by the way : the photos you always post are so fantastic , the light , the sharpness , the different angles . You rock , girl ! go on like this ;)

  kisses&hugs from germany

  • Janni says:

   Hey sweetie! <3 I will, just need time for it. But I will soon!! Thanks a lot, makes me so happy to hear! <3

 • Elle says:

  Hi! I would love to see what make up you use and how. You could make video where you but your make up on. i know you dont use so much but still. And also i would like to see your day in pictures from morning to evening. Thanks babe

 • ISA says:

  Ja mer videos är så kul! även mer vardagsliv kanske? För att se att du är männsklig ;) haha

 • Åsa says:

  Hej! Skulle vara riktigt roligt och få veta hur en typisk vardag ser ut för dig ex
  när du går upp, var du gör, äter etc.

 • Åsa says:

  Hej! Skulle vara riktigt roligt att få veta hur en typisk vardag ser ut för dig
  Ex när du stiger upp, vad du gör, äter etc. Skulle också vilja veta vilka hår, hud
  Och sminkprodukter du använder dig av till vardags

 • jessica liss says:

  Hey Janni, Jessi from germany here :) first of all lovely pics you have – love the lightning! Id love to get to know more of your personal beauyt and health secrets – also the recepies are really nice. Also somethings you like to to at home – now for chrismas time i am sure youhave some lovely home dinner / family times / decoration ? All the best . enjoy the good times. Best from South of germany

 • Em says:

  Mer träningsglädje!!

 • Anna says:

  Vore kul med photoshop/foto-tips i videoformat :)

 • Nathalie says:

  Gärna fler av dina egna recept! Är så svårt att komma på nyttiga recept själv…

 • matilda ♡ says:

  Såå fina bilder!
  Videos är alltid kul, men älskar dina outfit inlägg :)

 • Laura says:

  Tips från Bali!!

 • Salli says:

  I would love if you would do ” A day with me” -post (in pics or on video) so we could “follow” you around :) You’re blog is the best! Hugs!

 • Sylwia says:

  hello
  You have a beautiful hair maybe tips as you tend to ?
  greeting

 • Sylwia says:

  Which Hair Care uses you
  So they look so healthy and not dry

 • Älskar att läsa om dina resor du gör, man blir så sugen på att dra iväg själv :)

 • Rebecka says:

  Makeup och hårrutiner! :) kram!

 • Så fina bilder! Ljuset är perfekt och din make-up är super söt.

  Katarina x
  http://katarina-ahlsson.se

 • Tessi says:

  Vilken är din naturliga hårfärg? Ditt hår är sååå fint :)

  • Janni says:

   Det är mellanblondt (tror jag haha!). Var superblond som liten men sen färgade jag det mörkt, sen blond igen men det verkar vara lite mörkare nu än när jag var liten. :-) Kram!

 • Melanie says:

  Hi Janni! I would like to hear more about your healthy live – you have such a great body, waht do you do for that (eating/workout). And it would be great to read more about your cozy live – the time at home, a day with you or what do you do for christmas? What is going on in your mind…that would be very interesting: I mean, thoughts about live and so on! For example Kenzas has for 2 days post a few sentence about her negativ thoughts (short, very short summary ;))…
  But I love all your pics and take a look three times a deay on your blog but in the last time, i think you post often the same (if you know what i mean?!)

  :ove :)

  • Janni says:

   Thanks for the input sweetie, I will try to do it soon. :-) I know exactly what you mean, it’s hard to come up with new things sometimes and especially when it’s dark out aaall the time… Haha, hugs! <3

 • Amelie says:

  I loved your video blogs, it make me like you even more and really see The person behind your blog. Further I’ve always loved your outfit posts and I would like to know what program you use to edit your pictures?

  XO have a great evening!

 • Leonie says:

  Hej Janni! Your blog is just AMAZINGGG! The best blog in the whole wide world. I first couldnt imagine of something you could improve on your side because in MY opinion every Post ist interesting and very nice to read/ see. But there’s one thing :) i would really love to read an living post with some Impressions of how you live in your flat :) and Maybe you could make a christmas Special where you send your “old” Clothes to some of your readers :) that would be so much fun! And yes of course! your Videos are super lovely

  • Janni says:

   Oh my, thanks a lot for you sweet words! <3 Sounds like a super fun and good plan, I just wish I had more time to organize something like that… :-( Hugs!! <3

 • Marie says:

  You look absolutely gorgeous as always Janni! I really enjoy your fitness & food posts, as well as your outfit ones! However I’d love to get to know you even better as you honestly seem to be the sweetest and most genuine person ever, so I’d really appreciate more personal posts! Lots of love from Germany, you’ve become by far my favourite blogger! ❤️

 • Emmi says:

  Hi Janni! Now that its christmas time, it would be lovely to hear about your christmas traditions and maybe some present ideas for boyfriends/friends/mother/father etc. Im totally out of ideas right now so any ideas are welcome! Btw love your style and hair !!

 • Ellen says:

  Jättefina bilder :D

 • Stina says:

  så fin och bra blogg! kan du inte göra fler videos!? undrar också om du och Jon kommer att åka till tandådalen i vinter?
  kram

  • Janni says:

   Jag ska göra mitt bästa, inte så lätt att göra det själv så måste ha någon som kan/vill filma… ;-) Jag vet inte ännu, kanske åker vi dit någon gång i vinter! Kram <3

 • Veronica says:

  I know you want to hear something different than a video (love it) but it would be great to make a video of your whole day…from waking up to getting into bed. One day with Janni <3 it could be made just from iPhone. Or…you often join bootcamps so it would be great to watch it.

 • Julia says:

  I never commented before, but I really enjoy your blog.
  I would love to know more about you and your thoughst.
  Maybe you can do a volg during your surftrip kinds how you did while skiing.
  And I would love a hair video, which products you use And how you manage to let your hair grow so fast and healthy.
  Kiss from Holland

  • Janni says:

   Thanks for the input sweetie, hoping to make videos in Marocco so I can show you. :-) Hugs! <3

 • Naghmeh says:

  love these photos!! makes me want summer!
  xo
  The Fashionista Bubble

 • Eryn says:

  Hi Janni! I love your blog and you! You have the coolest life.

 • Vilka härliga bilder & solen saknar man massor just nu när det är mörkt. Som de andra föreslår så är mer personliga inlägg aldrig fel!
  Mvh Anette Starby

 • Robyn says:

  This was such a gorgeous photo shoot! I also loved the video blogs, they were so great to watch! I am a big skiier so it was extra cool for me to see the mountain ones :)

  http://www.skinnybelle.com/

 • Anna says:

  Hej Janni! Jag älskar din blogg precis som den är, vackra bilder och korta texter. Så himla roligt att du lägger ner så mycket tid för att få till det där lilla extra i alla bilder…det syns!! Jag själv fotar mycket så det är härligt med inspiration!! Dina outfit inlägg är ju helt fantastiska, love love love! Kram

 • Tyra says:

  Jeg elsker bloggen din! Har bare lest den siden i sommer, men hver gang jeg klikker meg inn blir jeg så glad! Du virker som en herlig person, og jeg får masse inspirasjon på bloggen din! Liker veldig godt at du deler oppskrifter blant annet! Og videoblogger er bra :D Keep up the good work!

 • Chrystin says:

  Beautiful lighting, beautiful photos, beautiful girl! I especially love the glitter detail—very cool! xx

  http://amateandarottweiler.blogspot.com.ar/

 • Karin says:

  Ja! Mer videos åt folket! Du var ju så sjukt charmig förra gången!

 • Elin says:

  mer videos!!! uppskattas verkligen :D

 • alizée says:

  Hey Janni, i find your outfit in Jettman’s photography, can you tel me where you buy this jacket please it’s amazing !!!!
  http://www.jettman.se/jannis-autumn-outfit/

Leave a Reply

Your email address will not be published.