SHAKE N MAKE

janni-deler-femimal-pancakesDSC_5971
janni-deler-femimal-pancakesDSC_5972
janni-deler-femimal-pancakesDSC_5974

Night snack yesterday, the easiest way to make pancakes!

God morgon! Plåtningen igår gick riktigt bra, inte långt kvar tills jag ska visa er. :-) Kika in senare idag så ska jag berätta mer… Var så trött igår efter plåtningen, Klara kom förbi och hade myskväll så då tog jag chansen och provade laga Femimals pancake mix. Har aldrig lagat så lätta pannkakor och det var otroligt gott! Blandade allt i en shaker, hällde det i en panna så var det klart. Funderar på att laga det till frulle idag haha! Vaknade upp utan röst och ont i halsen, kan det vara kroppen som skriker vila? Är ju inte så bra på det men borde väl lyssna på den… Får ta en lugn kväll efter några möten så jag är frisk till Maroooocko!! Hörs snart, då ska jag berätta något riktigt kul! <3

//Good morning! The photoshoot yesterday went so well, not long until I can show you. :-) Stay tuned here during the day and I’ll tell you more… Was so tired after the shoot yesterday, Klara came by for a cozy night so I finally tried to make Femimals pancake mix. I’ve never done pancakes that was so easy and they tasted amazing! Mixed it in a shaker, fried it in a pan and it was done. Thinking of making the same for breakfast today haha! Woke up without a voice and a sore throat, maybe my body tells me to rest? I’m not really good at that but I guess I should listen to it… Need a calm night after a few meetings so I feel on top in Marooocco!! Talk to you soon, will tell you something super fun! <3 

9 reaktioner på “SHAKE N MAKE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.