INNOCENT BREAKFAST

janni-deler-innocentDSC_6192
janni-deler-innocentDSC_6176
janni-deler-innocentDSC_6178 copy
janni-deler-innocentDSC_6214
janni-deler-innocentDSC_6190
janni-deler-innocentDSC_6179
janni-deler-innocentDSC_6217
janni-deler-innocentDSC_6203
janni-deler-innocentDSC_6208
janni-deler-innocentDSC_6220

Super cozy breakfast with some of the girls, planning the trip and having a great morning together!

God morgon! Igår bjöd jag in till frukost i min lilla lägenhet, Innocent ville bjuda oss på en härlig julmorgon så jag bjöd in tjejerna. Jag älskar deras smoothies och juicer så vi drack alldeles för många och åt grymt god mat. Finns det något bättre sätt att starta dagen på? Gillar att deras drickor enbart innehåller frukt! Vi fick sitta på golvet eftersom jag inte hade plats för alla i köket, men det var mysigt. <3 Nu ska jag äta frukost och snart åka ut mot arlanda, känner på mig att den här veckan kommer bli magisk med hela gänget! Puss mina fina. <3

Inlägget är i samarbete med Innocent.

//Good morning! Yesterday morning I had the girls over to my mini apartment, Innocent wanted us to have a cozy pre christmas morning so I invited my ladies. I love their smoothies and juices so we had way too many and also great food. Is there a better start of the day? Really like the fact that their drinks only contains fruit! We had to sit on the floor since I don’t have enough space in the kitchen, but it was cozy. <3 Time to have breakfast and leave to the airport, I have a feeling this week will be magical with the whole team! Hugs babes. <3

11 reaktioner på “INNOCENT BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.