GINA TRICOT PARTY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Such a fun dinner and party with Gina Tricot last week!

Har inte hunnit visa er bilder från Gina Tricot middagen tidigare i veckan, riktigt mysig kväll! Vi kollade in vår/sommarkollektionerna så det var samma tema på middagen, vi satt med midsommarkransar vilket var riktigt kul. Kändes nästan som sommar! ;-) Vi hade en grym kväll som började med middag med hela gänget och sen dansade vi vidare. Blev en ganska tidig kväll men hann ha roligt iallafall! Nu ska vi mysa här i Marocko, älskar att vara här. Ha en underbar söndagkväll, puss! <3

//Haven’t showed you the pics from the Gina Tricot dinner earlier this week, such a great night! We checked out the spring/summer collection so the dinner had the same theme, we all got flower crowns which was super fun. Almost felt like summer! ;-) We had a great night starting with dinner with the crew and after that we continued dancing. Ended up to be a pretty early night but I still had so much fun! Time for a cozy night here in Morocco, love to be here. Have an amazing sunday night, hugs! <3

11 reaktioner på “GINA TRICOT PARTY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.