BECAUSE I AM A GIRL

Hej fina ni! Här kommer en film som vi har gjort ihop med Plan. Jag berättade förut att vi hade fått höra en del om hur många flickor har det, inga egna rättigheter och egna åsikter. Vi blev alla så tagna av det så vi bestämde oss för att göra en film. Jag tycker det här är så otroligt viktigt så jag hoppas med hela mitt hjärta att ni vill kolla på filmen och sprida den vidare. Ett ämne som måste uppmärksammas, alla människor ska få bestämma sig över sitt eget liv. Du kan även beställa ditt eget band här <3

//Hey lovelies! Here’s a movie we created together with Plan. I told you before that we got to hear how a lot of girls have it, no rights and own opinions. We all felt that we needed to do something so we decided to make a movie. I think this is such an important subject and I hope from the bottom of my heart that you will watch this movie and spread it. A subject that we need to pay attention to, all people should have the right to decide over their own lives. <3

6 reaktioner på “BECAUSE I AM A GIRL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.