READY FOR SURFIN’

janni-deler-surf-moroccoDSC_6270
janni-deler-surf-moroccoDSC_6282
janni-deler-surf-moroccoDSC_6273
janni-deler-surf-moroccoDSC_6289
janni-deler-surf-moroccoDSC_6274
janni-deler-surf-moroccoDSC_6299 copy
janni-deler-surf-moroccoDSC_6292
janni-deler-surf-moroccoDSC_6303

Finally surfing again, amazing feeling!

Alltså hääärliga dag!! Vi kom till Paradise Plage där vi ska surfa, hängde lite i solen och sen drog vi ut i vattnet. Vi fotade lite ute i vattnet så ska se vad vi fick till haha! ;-) Känns helt fantastiskt att vara här, och dessutom med hela det här gänget. Nu har vi precis käkat lunch och ska sola lite innan vi åker tillbaka till campet där vi bor, börjar äntligen känna mig lugn. Välbehövligt! Hörs ikväll, puss! <3

//Oooh lovely day!! We arrived to Paradise Plage where we will surf, hung out in the sun and after that we went out in the water. We took some pics in the water so we’ll see what we got haha! ;-) Feels amazing to be here, and also with this crew. We just had lunch and will get some sun before we go back to the camp where we stay, finally starting to feel calm. Needed this! Talk to you tonight, hugs! <3

8 reaktioner på “READY FOR SURFIN’”

 • Linnea says:

  Så fina bilder! Hoppas ni har det trevligt :)

 • Men vad lyxigt att få vara i solen & jag kan tänka mig att bilderna blev grymma i vattnet. Ha en fortsatt trevlig kväll!
  Mvh Anette

 • Ser ut som Ni kommer att få det helt fantastiskt!!
  http://wlaukkanens.se

 • Modevärlden says:

  Maj gad vad det ser härligt ut!!! Här regnar det spik och är mörkt som om det vore mitt i natten =(

  Missa inte http://www.modevarlden.se idag där ni får se underbara bilder från min dotters 1-års kalas samt de senaste dagarnas outfits.

  Kram Johanna

 • Karolina says:

  you are the only one with a truly good and honest heart janni. you wear the förhenne bracelet every single time in every single pic. all the others just wear them for the one instagram shot but you janni you really wear it and you didnt even showed it at instagram like all the others who actually not wearing it and only wore it for the one pic…wow. you are the only one who cares about all that.

 • ISA says:

  SÅ JÄKLA FUSKIGT!! jag vill också surfa jööö. Men så kul att få se alla bilder o så :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.