BLUE DOOR

janni-deler-DSC_6455
janni-deler-blue-doorDSC_6503
janni-deler-blue-doorDSC_6508
janni-deler-blue-doorDSC_6461
janni-deler-blue-doorDSC_6513 copy
janni-deler-blue-doorDSC_6500
janni-deler-blue-doorDSC_6459
janni-deler-blue-doorDSC_6443

Top from LXLS (here!)/ Zara pants/ Gianmarco Lorenzi shoes

Igår gick jag och Jon en liten promenad i byn, så mysigt litet ställe. Väldigt litet men supermysigt! Blir kallt på kvällarna så man får klä på sig lite, nu idag däremot är det riktigt varmt. Tror till och med att jag har bränt mig vilket nästan aldrig händer. Inte bra alls, nu har jag smetat på mig solskydd iallafall! ;-) Jag var ju tvungen att fota framför den blåa dörren, när jag blir gammal och har ett hus vill jag ha en blå dörr. Har en hang up på blått! Hörs ikväll, nu ska jag mysa i solen lite igen. Puss! <3

//Yesterday me and Jon went for a walk in the village, such a cozy little place. Really small but super cozy! Get’s pretty cold at night so you need to dress a bit warmer, now during the day it’s super hot. I even think I’ve burnt myself which almost never happen. Not good at all, finally put some sunscreen on! ;-) I just had to shoot by this blue door, when I get old and buy a house I want a blue door. I got a thing for blue! Talk to you tonight, now I will enjoy the sun a bit more. Hugs! <3

10 reaktioner på “BLUE DOOR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.