MOROCCAN SUNSET

janni-deler-sunset-moroccoDSC_6405
janni-deler-sunset-moroccoDSC_6399
janni-deler-sunset-moroccoDSC_6464
janni-deler-sunset-moroccoDSC_6515

Some snaps from the sunset here in Morocco. Amazing…

Solnedgången här alltså, helt otrolig!! Kameler går runt på stranden, himlen är lila och allt är bara så otroligt vackert. Blir alldeles varm i kroppen! Vi har haft en underbar dag, internet här på campet är inte super så det här inlägget kom upp lite senare än jag trodde. Försöker inte stressa över det utan försöker njuta istället. :-) Har filmat lite till er de här dagarna, så ska försöka få upp en liten film imorgon. Nu har vi precis varit och käkat crepes och druckit milkshake, snart ska vi sova. Hoppas ni har en fin kväll hjärtan! <3

//The sunset here, totally amazing!! Camels are walking around at the beach, the sky is purple and everything is just so incredibly beautiful. Get so happy in my entire body! We’ve had a great day, the internet here at the camp is not great so this post is a bit later than I was hoping for. Trying not to stress over it and just enjoy this place instead. :-) We’ve filmed some stuff during these days, will try to get it up here tomorrow. We just got back to the camp after having some crepes and milkshakes, will go to bed soon. Hope you guys have a lovely night babes! <3

7 reaktioner på “MOROCCAN SUNSET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.