PALM SUIT

janni-deler-palm-suitDSC_6722
janni-deler-palm-suitDSC_6690
janni-deler-palm-suitDSC_6694
janni-deler-palm-suitDSC_6715
janni-deler-palm-suitDSC_6739

Swimsuit from Gina Tricot!

God morgon babes! Lite glada beachbilder den här torsdagsmorgonen, man blir ju glad av solen. Ber om ursäkt om jag irriterar någon med det här vädret men jag hoppas ni kan vara glada för min skull så hoppas jag på sol hos er också! :-) Nu sitter vi i villan och tar det lugnt, snart ska vi till stranden och surfa lite. Äntligen! Njuter av livet otroligt mycket och är så glad över att jag får uppleva det här. Ha nu en grym dag så hörs vi sen, puss! <3

//Good morning babes! Some happy beach pics this thursday morning, you just get so happy by being the sun. I apologize if someone gets irritated by this weather but I hope you can be happy for me and I promise to wish for some sun for you as well! :-) Now we’re just taking it easy in the villa, we will soon hit the beach for some surfing. Finally! Enjoying life to the fullest and I’m so glad I get to experience all this. Have a great day and I’ll talk to you soon, hugs! <3

15 reaktioner på “PALM SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.