MOROCCAN LUNCH

janni-deler-maroccan-lunchDSC_6856
janni-deler-maroccan-lunchDSC_6862
janni-deler-maroccan-lunchDSC_6864
janni-deler-maroccan-lunchDSC_6880
janni-deler-maroccan-lunchDSC_6869
janni-deler-maroccan-lunchDSC_6878
janni-deler-maroccan-lunchDSC_6874
janni-deler-maroccan-lunchDSC_6876

Super cozy lunch in Essaouira yesterday, we had tagine (a traditional Moroccan dish).

Igår var vi på utflykt, vi åkte bussen i ca 2,5 timme till Essaouira som var en liten stad/by. Vi började med lunch på en riktigt mysigt ställe, vi satte oss i solen på takterassen och åt marockansk mat som var supergod! Tagine heter det, det var kyckling med citron som var riktigt smarrig och saftig. Känns som vi mest äter bröd här så det var gott med lite chickeeen. ;-) Det var kul att få se lite mer av Marocko, nästa gång vill jag åka till Marrakech. Nu ska vi surfa, wihooo! <3

//Yesterday we went for some sightseeing, we took the bus for about 2,5 hours to Essaouira that is a small town/village. We started with lunch at a really cozy place, we sat on the terrace in the sun and had moroccan food that tasted delish! Tagine was the name of the dish, it was chicken with lemon and it was super tasty and juicy. Feels like we eat mostly bread here so it was nice with some chickeeen. ;-) Fun to see some more of Marocko, next time I want to go to Marrakech. Time to surf, wihoo! <3

5 reaktioner på “MOROCCAN LUNCH”

 • hanna says:

  Hej! ser så sjukt underbart ut!! Vill oxå åka utomlands:( Kommer dock inte åka på ett lååååångt tag.. Mitt mål är att kunna åka lika mycket som dig! Fyfan vad underbart! Att få se världen och upptäcka så mycket underbara platser! åhhhh:) Är oxå sjukt taggad på att få se vinnaren imorgon! wiihooo:)
  Kram på dig, ha en underbar kväll
  // Hanna

 • ISA says:

  vilket spännande land alltså, verkar väldigt mångsidigt! :)

 • Frida says:

  Asså åh så avundsjuk jag är nu! Så kul att jag har varit på exakt samma ställe, taros samtidigt som det var festival precis nedanför förra sommaren! Vill tillbaks på direkten! Ha det underbart

 • Gabriella says:

  Åhh vilka fina bilder!

 • Moster says:

  marrakesh va spännande men jag va mest rädd för att en orm skulle hoppa ur en korg o bita mig i nacken :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.