PURPLE FLOWERS

janni-deler-5F4A0116
janni-deler-purple-flowers5F4A0049
janni-deler-purple-flowers5F4A0021 copy
janni-deler-purple-flowers5F4A0060

Jon’s shirt (Eton)/ Glasses from Bali /Bershka shorts /Nelly shoes

En väldigt avslappnad look jag körde för någon dag sen, hade flip flops också men det var inte så fint på bild. ;-) Tog Jons skjorta, tur att pojkvännen varit med haha! Nu har han åkt hem vilket suger en hel del men som tur är har jag hela gänget kvar att mysa med. <3 Det finns så fina ställen här, en hel vägg med blommor och bara miljön överallt. Skulle gärna stanna här så mycket längre! Nu har vi bara några få dagar kvar, ska njuta massor. Hörs imorgon, puss!

//A pretty relaxed look I went for some days ago, had flip flops as well but it didn’t really look good on pictures. ;-) Used Jon’s shirt, lucky me who had a boyfriend here haha! He went back home today which sucks pretty much but luckily I have the whole gang here to cuddle with. <3 There’s so many nice places here, a wall full of flowers and just the surroundings. Would love to stay here so much longer! We only have a few days left, will enjoy them to the fullest. Talk to you tomorrow, hugs!

17 reaktioner på “PURPLE FLOWERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.