MORNING LIGHT

janni-deler-surfer-chic-amoreandsorvete5F4A5589
janni-deler-surfer-chic-amoreandsorvete5F4A5622
janni-deler-surfer-chic-amoreandsorvete5F4A5654
janni-deler-surfer-chic-amoreandsorvete5F4A5660
janni-deler-surfer-chic-amoreandsorvete5F4A5598
janni-deler-surfer-chic-amoreandsorvete5F4A5604

RayBan glasses/ Amore&Sorvete bikini (here!)     Photo by: Rami Hanna

God morgon och hello fredag! Dessa bilder är mina absoluta favoriter från den här resan, ljuset, känslan och ja bara allt. Jon surfade en morgon på ett ställe som heter Achor Point, vi gick dit och kollade när alla surfade och fotade lite. Jag var ju bara tvungen att ha med Jons bräda på bilderna, även om jag inte surfar på den här proffs-brädan (haha!) så fick det bli den. :-) Återigen, SÅ fint här. Har faktiskt blivit bättre på att surfa, känner mig mer bekväm vilket är hur kul som helst. Vill kunna åka på surfresor oftare, bästa semestern när man har en aktivitet att göra varje dag! Puss hjärtan, hörs under dagen. <3

//Good morning and hello friday! These pics are my absolute favorite ones from this trip, the light, feeling and just everything. Jon surfed one morning at a place called Achor Point, we went there to watch all the surfers and take some pics. I just had to borrow Jon’s board for some pics, even if I don’t surf with this pro-board (haha!) I used it. :-) Again, this place is amazing. I’m actually getting better at surfing here, feel more comfortable in the water which is super fun. Want to go on more surf trips, the best vacation when you have an activity to do every day! Hugs babes, talk to you during the day. <3

11 reaktioner på “MORNING LIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.