SNAPSHOTS

janni-deler-snaps-moroccoDSC_7032
janni-deler-snaps-moroccoDSC_7045
janni-deler-snaps-moroccoDSC_7037 copy
janni-deler-snaps-moroccoDSC_7030
janni-deler-snaps-moroccoDSC_7035

Some snaps from our days here, surf feeling and good vibes at the Paradis Plage.

Vill. Inte. Åka. Hem. Har det verkligen gött här, surfa, chilla och uppleva Marocko med världens härligaste gäng! Idag har vi kört yoga på morgonen, fotat en grej som ni kommer få se snart och sen surfat. Snart ska vi iväg och åka gokart, det var sjukt länge sen sist jag gjorde det så är faktiskt ganska peppad! Ikväll ska vi käka en marockansk middag i ett tält vid stranden. Kommer bli det perfekta avslutet på den här resan! Även om jag inte vill åka hem. ;-) Puss på er! <3

//Don’t. Want. To. Leave. It’s been so nice here, surfing, chill and exploring Morocco with the best team! Today we started with yoga, did a photoshoot that you will see soon and then surfed. Soon we’re off for some gokart, so long since I did it so I’m actually pretty stoked! Tonight we’re having a moroccan dinner in a tent by the beach. Will be the perfect end to this trip! Even it I really don’t want to leave. ;-) Hugs babes! <3

10 reaktioner på “SNAPSHOTS”

 • J says:

  Åhh så roligt!! så fina bilder också :)

 • maria says:

  Åh vilka härliga bilder!!

 • Ann-Sofie says:

  Underbara bilder!

 • Linda says:

  *vilka vackra bilder

 • Linnea says:

  Vilka fina bilder! Det verkar som att ni har haft det bra i alla fall :)

 • andrea says:

  Kost och näringslära
  1. Vilka näringsämnen ger energi?
  Fetter, kolhydrater och protein
  2. Vilka är de övriga näringsämnena?
  Mineraler och vitaminer
  3. Vad mäter man Glykemiskt index, GI
  Glykemiskt index är ett mått på olika livsmedels effekt på blodsockervärde.
  4. Proteiner kan delas in i två typer, vilka?
  Animaliska och vegetabiliska
  5. Hur bildas fria syreradikaler?
  Det kan bildas genom yttre påfrestningar eller en biprodukt i förbränningsprocessen.

  Essäfråga:
  För att kroppen ska må riktigt bra krävs det inte bara att du äter bra utan även motionerar. En vanlig människa behöver äta 3 måltider om dagen och motionera 2-3 gånger i veckan eller åtminstone få upp pulsen en gång om dagen.
  Jag tränar 5 ggr i veckan, tre gånger friidrott, en gång tennis och en gång thaiboxning. Med tanke på att jag tränar ganska mycket är det viktigt att jag äter mycket kolhydrater med tanke på att jag behöver mycket energi.
  Att äta rätt kan vara svårt för vissa med tanke på att man hur lätt som helst kan få tag på en godispåse, att äta för mycket godis kan i sin tur leda till ökad blodglukos som i sin tur kan leda till att man får diabetes. Diabetes är en hormon sjukdom, där blodets innehåll av socker är förhöjt. Blodets halt av socker stiger om kroppen har brist på insulin. För att få en så bra matvana som möjligt ska man följa tallriksmodellen, den består av tre delar. Första delen består av kolhydrater som pasta, potatis och ris. Den andra delen består av grönsaker och rotfrukter. Dessa två delar är lika stora, den minsta delen är protein och består av kött, fisk och ägg. För att få en så bra och frisk kropp som möjligt är det viktigt att man också får i sig vitaminer och mineraler. Allas energiförbrukning ser annorlunda ut dvs. beroende på hur ditt livs stil ser ut förändras tallriksmodellen.
  Något annat som är bra att tänka på är fetter. Det finns två olika sorters fetter, mättade och omättade. De mättade fetterna är det ohälsosamma fettet som förekommer i bl.a. smör, grädde och mjölk. Sen finns det också en nyttigare sorts fett dvs. de omättade fetterna som finns i vegetabiliska oljor.

 • ISA says:

  Blir så sugen att åka utomlands alltså. värme <3

 • Hanna says:

  Hej! När får vi veta vinnaren av tävlingen?:)

 • Stefanie says:

  Looks like you are having the most amazing holidays!

Leave a Reply

Your email address will not be published.