BLUE LEOPARD

janni-deler-blue-leopardDSC_6895
janni-deler-blue-leopardDSC_6908
janni-deler-blue-leopardDSC_6920
janni-deler-blue-leopardDSC_6904
janni-deler-blue-leopardDSC_6926 copy
janni-deler-blue-leopardDSC_6890

RayBan glasses/ Imso.com dress (ad link – here!) / Céline bag/ Nelly.com shoes

Här kommer en leopard look jag körde när vi var i Essaouira, leopard är verkligen så jag. På tal om leopard så har jag en riktigt rolig sak att släppa snart som jag har jobbat med under så lång tid! Kika in här imorgon så hoppas jag att ni blir glada. ;-) Alltid många bollar i luften men det är ju det jag gillar! Nu ska vi snart flyga hem, kommer sakna hela gänget massor men vi har redan sagt att vi ska försöka boka in en ny resa snart igen. Idag avslutas Nikon-tävlingen, jag ska läsa igenom alla bidrag imorgon så vinnaren kommer upp under nästa vecka. Kommer inte bli lätt! Puss, hörs i Sverige nästa gång. <3

//Here’s a leopard look I went for when we were in Essaouira, leopard is really so me. Speaking of leopard I have a super fun thing to tell and show you soon, I’ve been working on it for such a long time! Check in here tomorrow and hopefully you’ll be happy. ;-) Always lots of stuff going on but that’s what I love! Soon time to fly home, will miss the whole team but we’ve already said that we will try to book a new trip soon again. Today the Nikon-competition is finished, I will read all the comments and pick a winner next week. Won’t be easy! Hugs, talk to you in Sweden next time. <3

13 reaktioner på “BLUE LEOPARD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.