HOTEL BREAKFAST

janni-deler-hotel-breakfastDSC_7312
janni-deler-hotel-breakfastIMG_4080
janni-deler-hotel-breakfastDSC_7294
janni-deler-hotel-breakfastDSC_7300

Yesterday morning me, Lisa and Fanny had breakfast at the hotel, so yummy!

God morgon från Sverige! Har precis ätit frukost i sängen framför nyhetsmorgon, kom hem sent inatt så det var skönt att sova ut lite. Önskar att vi satt precis där vi satt igår och åt frulle, så mysigt att gå upp i morgonrock och mysa i solen. Alltså den här resan, har haft det otroligt bra och skrattat så mycket så att jag har fått kramp i magen. Kommer kunna leva på det här länge! <3 Nu ska jag ta en kopp kaffe till, drömma mig tillbaka och gräva ner mig i mailen. Ha en underbar tredje advent! <3

//Good morning from Sweden! Just had breakfast in bed in front of the morning news, got home late last night so it was nice to sleep in a bit. Wish I sat right where I sat yesterday morning and had breakfast, so cozy to go up in the bathrobe and eat in the sun. Oh this trip, I’ve had so much fun and laughed so hard that my stomach aches. Will remember this for so long! <3 Time for one more cup of coffee, think back and dig in to my email. Have a lovely sunday! <3

2 reaktioner på “HOTEL BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.