YOGA MORNING

janni-deler-morning-yogaDSC_7233
janni-deler-morning-yogaDSC_7235
janni-deler-morning-yogaDSC_7236
janni-deler-morning-yogaDSC_7238
janni-deler-morning-yogaDSC_7240
janni-deler-morning-yogaDSC_7242

Started the day with yoga in the yoga house, sunrise and waves outside.

God morgon! Igår startade vi dagen med yoga i ett litet yogahus, det var så härligt! Vi hörde vågorna utanför och kände solen gå upp, det var inte så svårt att slappna av. ;-) Lapoint har verkligen styrt upp allt så otroligt bra, den här resan har lätt varit en av de bästa och roligaste jag varit på. Idag är det sista dagen, har faktiskt en liten klump i magen för jag vill så gärna stanna några dagar till. Nu ska vi njuta av sista frukosten sen ska vi försöka hinna surfa lite innan flyget ikväll. Har så mycket bilder kvar att visa er… Puss, hörs snart! <3

//Good morning! Yesterday morning we started the day with yoga in a small yoga house, it was so nice! We heard the waves outside and felt the sun go up, it was not so hard to relax. ;-) Lapoint really made our trip so good, this trip is for sure one of the best and most fun I’ve been to. Today is the last day, I actually feel pretty sad about leaving and I would love to stay for a few more days. Now we will enjoy the last breakfast and try to surf before our flight tonight. I have so many pictures left to show you… Hugs, talk to you soon! <3

8 reaktioner på “YOGA MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.