HAIRY LEOPARD BAG


jannideler-klsweden

Finally releasing my own bag, hairy, leopard and the perfect size! Find it HERE!

Äntligen kan jag berätta vad jag har jobbat med i lite över ett års tid, jag har designat en väska! För mig var det självklart med en hårig leopardväska, jag älskar leopard och håriga material. Jag har velat fram och tillbaka med form, storlek och allt därtill och eftersom jag verkligen ville ha den perfekt så har det tagit sin lilla tid. Jag har jobbat ihop med KL Sweden, väskorna är handgjorda i Sverige i riktigt bra skinn. Vi har gjort en “limited edition” med ett fåtal väskor, jag vill att det ska kännas unikt när man köper min väska. Hoppas ni älskar den lika mycket som jag, den får bli min egen julkapp till mig själv i år. Så glad just nu, har knappt kunnat hålla mig för att berätta för er. Happy shopping babes, HÄR hittar ni väskan!! <3

//Finally I can tell you what I’ve been working on for about a year, I’ve designed my own bag! For me a hairy leopard bag was an easy choice, I love leopard and hairy material. I’ve been back and forth about the shape, size and so on and since I really wanted it to be perfect it took a while. I’ve worked together with KL Sweden, the bags are hand made in Sweden with really good leather. We made a “limited edition” and just a few pieces of the bag, I want you to feel unique when you buy my bag. Hope you love it as much as I do, this is my christmas gift to myself this year. So happy right now, I’ve had a really hard time not telling you about it. Happy shopping babes, you’ll find the bag HERE!! <3

29 reaktioner på “HAIRY LEOPARD BAG”

 • Maria says:

  DÖR! Perfektion i en väska! Du är så driven tjejen, är otroligt imponerad. Bra jobbat, jag bara ska ha den där väskan. Dröm! Puss och kram, Maria

 • frida says:

  wow, wow, wow vad duktig du är! Måste också fråga varifrån klänningen på första bilden är?

  • Janni says:

   Tack fina du, blir så glad! <3 Den är från ett märke i Australien, ska visa hela snart i en outfit. :-) Kram!

 • madeleine says:

  Riktigt fin var den!:)

 • Nilla says:

  Love that bag!!! I want it! <3 have to ask you where did you buy that purplr/pink dress?
  I love your style, you are not that kind of girl who buys clothes by their desingner or what is in now. You make your clothes fashion even if those isnt IN right now! I also ned to say that you arent arrogant at all , so many famous bloggers are and you can see that in their blogs. Happy to read your blog every day keep going girl!

  Puss och kram från Finland / Nilla

  • Janni says:

   Thanks babe, makes me so happy to hear! <3 I will show you the jumpsuit in an outfit-post, so you can see the whole look of it. :-) Stor kram!!

 • Anna says:

  Grattis Janni, vilken fantastisk väska!!! Ska önska mig den direkt i julklapp, så får hålla tummarna att den inte säljer slut hehe. Kram!

 • Linnea says:

  ÅÅ vad kul! Väskan var riktigt snygg :)

 • Maria says:

  Dear Janni,

  Such a nice bag, I was wondering about this 2 weeks ago, that u mentioned something about leopard but never told us
  what is was…so this is it! Very nice. Good job, and nice styling.
  I wish I had the funds to buy one,than I would for sure do! I am pregnant with my first babyboy so my priorities shiffted ;)

  With love,

  Maria

  • Janni says:

   Thanks sweetheart, makes me happy! :-) I know, it’s been pretty hard not to tell you about it hehe. I understand, good priority! <3

 • linn says:

  Men jäklar vad snygg!! :)

 • Ana Jordão says:

  Dear Janni,
  I have never been very keen on leopard prints but… OH MY GOD!!!! I love this bag!!!!
  Best wishes and a lot of success to you.
  Ana, Portugal

 • Mire says:

  Fasen vad coolt och mäktigt att få designa en alldeles egen väska! Grattis! Den var riktigt fin ju! Me like!! <3

 • Joanna says:

  Grattis! Väskan är superfin och nu vet jag vad som blir årets julklapp ;)

 • Petra says:

  aaaah this bag is amazing! :-)

 • Tessi says:

  Sååå fin Janni!! :) den ska upp på önskelistan!

 • Josefine says:

  Beställde precis den:D såå fin!!

 • olivia says:

  Hej Janni!
  Är så glad för att få andra året få bära en av dina klänning på nyår! Förra året hade jag den svarta med fjädrar och i år ska jag ha den svart vita från Nelly kollektionen, älskar den!

  Men jag undrar om man kan få tag på din leopard väska? Älskar den och bara MÅSTE ha den!

  • janni says:

   Hej fina du! <3 Åh vad kul att höra, blir galet glad!! :D Tyvärr så sålde den slut ganska snabbt, vi gjorde en limited edition så vi kommer tyvärr inte göra fler. :-( Jag har bara en annars hade du fått en av mig... Hoppas du hittar någon annan du gillar, jag är glad att du gillar mina saker iallafall! <3 Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.