MOROCCAN NIGHT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
janni-deler-IMG_4051

Our last Morocco night, moroccan food in a tent at the beach and then dancing like crazy!

Sista kvällen med gänget, fy satan vilken kul kväll vi hade! Vi började med en fantastisk middag i ett tält som låg på stranden, det serverades marockansk mat och det var grymt smarrigt. Lite dansare och massa skratt gjorde kvällen bäst! Efter all mat drog vi vidare till surfhuset där vi dansade loss, det var bara vi där så vi körde på som aldrig förr. ;-) Grym kväll! Saknar hela gänget redan, känns så ovant att inte ha någon att snacka med 24 timmar om dygnet. Tack Lapoint för en otrolig resa, kunde aldrig tro att vi skulle ha det så bra som vi haft det! Nu blir det ansiktsmask och sen i säng, hörs imorgon. <3

//Last night with the team, holy moly how much fun we had! We started with an amazing dinner in a tent at the beach, we got moroccan food and it tasted so good. After some dancers and lots of laugh the night was just awesome! After all the food we went on to the surf house where we danced like crazy, we were the only ones there so we went all in. ;-) Great night! Miss all of them already, feels so weird to not have someone to talk to 24 hours a day. Thanks Lapoint for an incredible trip, I never thought we could have this much fun! Now it’s time for a face mask and then sleep, talk to you tomorrow. <3

7 reaktioner på “MOROCCAN NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.