DESIGN MY OWN X

Soon a competition will start and I will get to design my own X on a Xide non alco bottle!     Follow my youtube channel HERE!

Nu kan jag visa vad jag spelade in i Stockholm, en liten film om ett nytt projekt! Jag har fått chansen att designa mitt egna X på en Xide non alco flaska, det kommer vara en tävling där man kan vinna och få ha sin egen design på flaskan. Hur kul!? Jag är superpeppad iallafall och tycker det är kul att jobba med alkoholfria alternativ. Nu funderar jag ju på vad jag ska göra, i filmen ser ni vad jag inspireras av (vilket är en hel del haha!), men jag skulle behöva er hjälp. Kom med tips!? När tävlingen är igång får ni rösta allt ni kan så lovar jag en sak i filmen som jag kommer hålla. ;-) Ni kan följa tävlingen på instagram på @xidenonalco om ni vill! Nu kör vi! <3

//This is a video I shooted in Stockholm, a short video about a new project! Unfortunately it’s in Swedish but I will tell you more here. I’ve got the chance to design my own X on a Xide non alco bottle, it will be a competition where I can win and have my own design on the bottle. How fun!? I’m super excited anyway and think it’s fun to work with non alcoholic alternatives. Now I’m thinking about what to create, in the movie you can see what inspires me (which is a lot haha!), but I would love to get some help from you guys. Any tips!? When the competition is on I would love if you would vote for me. ;-) You can follow the competition on Instagram at @xidenonalco if you want! Let’s do this! <3

15 reaktioner på “DESIGN MY OWN X”

 • Sandra says:

  Älskar att du lyfter fram alkoholfria alternativ!! Massor av cred till dig Janni<3 Designen tror jag nog du kan mer om så jag har nog inget att komma med där haha! Röstar såklart på dig när man kan!

 • Matilda says:

  Hej Janni! Din blogg är verkligen en utav mina favoritbloggar! Jag älskar att du varierar dina inlägg med mode, träning och bilder från dina äventyr. Du verkar ha en sund balans till allting i livet och vara en vettig (& supervacker) tjej! Grattis även till dina fina kollektioner och jag kommer självklart rösta på dig angående designen till den alkoholfria Xcidern! Jag måste även fråga en sak utan att verka dum, du har verkligen så himla fina & vita tänder, bleker du dem och isåfall med vad? Annars får jag bara säga att ditt leende är så fint och lycka till med dina kommande projekt! :) <3

  • Janni says:

   Hej fina du, och tack för din fina kommentar! <3 Jag blekte tänderna för mer än ett år sedan sist, hos en tandläkare. Men jag tror att jag bara hat ganska vita tänder, blekte mest för att prova. :-) Stor kram!

 • Anna Lyhs says:

  För att hedra Jon X = två korslagsa skidor

  Lycka till o god jul
  A

 • Emma F says:

  Grymt kul!!

 • jenny says:

  leopard!! vad annars? :D

 • Lisa says:

  Superkul! Kommer rösta även omjag inte skulle kunna komma på festen!
  Meen undrar över dina ansiktsrutiner. Din hy ser amazing ut! Använder du foundation? Annat? Please tell me haha hoppas inte för använder själv endast ögonbrynspenna och lite rouge men vill ju ha jämnare hy.. Såå har du tips eller bara berätta hur du gör:)

  • Janni says:

   Tack fina, hoppas kanske du kan komma iallafall när vi vinner. ;-)
   Tyvärr, ingen foundation… Använder samma som du och lite solpuder. Ska göra en liten video tänkte jag, så håll utkik! Kram!

   • Lisa says:

    Tack för svar! Såg inlägget om dina sminkrutiner precis, kanske ska haffa ett sånt där solpuder, behövs änna i detta mörka land! haha. Gillar din blogg jättemycket:)

 • Julie says:

  Hahaha du verkar vara en sån skön person! “Ni som inte röstar får inte komma” haha :D känns inte som att många bloggare driver sådär med sina läsare, kul!

 • Jacqueline says:

  Haha kuul!
  Klart jag röstar på dig :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.