JACUZZI

janni-deler-jaccuziDSC_7785
janni-deler-jaccuziDSC_7779
janni-deler-jaccuziDSC_7786

Cozy friday night with my little brother, in tha jacuuuzzi!

Härliga fredag!! Mår bättre idag, har varit iväg och plåtat hela dagen med världens skönaste människor. Hade sjukt kul! :-) Sen har vi bara haft en lugn kväll med middag hemma och nu kom vi precis ur badet. Jag och min lilla brorsa plaskade runt som små barn haha (han är ju faktiskt ett barn, inte jag…)! Älskar att vara här, säger det varje gång men det är verkligen mitt “lugn i kroppen”-ställe. Nu är det bara Jon som saknas men han kommer om några dagar. Ha nu en mysig fredagkväll, massa puss till er! <3

//Lovely friday!! I feel better today, been away all day shooting with the funniest people. Had so much fun! :-) After that we’ve just had a calm night with dinner at home and we just got out from the jacuzzi. Me and my little brother played around like little kids haha (he’s actually a kid, I’m not…)! Love to be back here, say it every time but this is really my “calm”-place. Jon is the only thing missing now but he will arrive in a few days. Have a cozy friday night, lots of love to you guys! <3

6 reaktioner på “JACUZZI”

Leave a Reply

Your email address will not be published.