HAIRY LOVE

janni-deler-bag5F4A5856
janni-deler-bag5F4A5875
janni-deler-bag5F4A5864

Last chance to get my bag, almost sold out! Find it HERE!

Good morgon! Hur mår ni idag? Lördag och snart julafton! Är så glad att ni verkar gilla min väska, nu finns det inte många kvar alls så om ni fortfarande funderar så får ni snabba er. ;-) Kanske önska sig i julklapp? Känns nästan overkligt att jag kommer se några av er gå runt med min design, dröm som går i upplevelse. Nu ska jag faktiskt lägga mig i solen, hoppas på att den tar bort det sista av min förkylning. Tror bubbelpool-badandet igår var bra, känner mig lite bättre nu! Puss så länge <3

//Goood morning! How are you today? Saturday and soon time for Christmas! I’m so glad that you guys seem to like my bag, we don’t have many left so if you’re still thinking about it, think fast. ;-) Maybe a Christmas gift? Feels unreal that I will see some of you walk around with my design, a dream come true. Time to get some sun, hopefully the last of my cold will disappear. I think the jucuzzi-bath yesterday was good for me, feel better today! Hugs babes <3

9 reaktioner på “HAIRY LOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.