MINIMAL GANGSTA

janni-deler-minimalistikDSC_7465
janni-deler-minimalistikDSC_7477
janni-deler-minimalistikDSC_7484
janni-deler-minimalistikDSC_7480

Shooting with my homies from Marbella #homiesmarbella.

Här är lite bilder vi tog igår när vi åkte runt och plåtade, lite annorlunda mot vad jag brukar köra på haha! Jag skulle se lite “gangsta” ut, vilket verkligen inte känns som jag… Men jag gillare’! Så balla människor att jobba med, riktigt drivna och sköna. Vi åkte runt hela dagen och bara hängde och fotade, får se om vi fick till något annat kul. :-) Ikväll ska jag hem till min mamma som också köpt lägenhet här(!!), nu är hela familjen samlad här i Spanien. Vi ska mysa och pilla med inredningen, tror jag sover över där också. Hoppas ni har en härlig lördag? Puss från the mini gangstah! <3

//Here’s a few pics from yesterday when we drove around and did some shooting, a bit different from what I usually do haha! I was supposed to look a bit “gangsta”, which really doesn’t feel like me… But I like it! So cool people to work with, so driven and nice. We drove around all day and just hung out and shooted, will see if we got something else that’s good. :-) Tonight I’m going home to my mom who also bought an apartment here(!!), now I have my entire family here in Spain. We’re just going to chill and fix with the interior, think I will sleep there as well. Hope you guys have a great saturday? Hugs from the mini gangstah! <3

12 reaktioner på “MINIMAL GANGSTA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.