ROOFTOP SUNSET

janni-deler-sunset-marbellaDSC_7901
janni-deler-sunset-marbellaDSC_7891
janni-deler-sunset-marbellaDSC_7903
janni-deler-sunset-marbellaDSC_7886
janni-deler-sunset-marbellaDSC_7916

Crazy sunset here in Marbella, chilling on the roof looking at this beautiful view.

Hur vackert är det här då? Det här var en kväll för några dagar sen när vi kollade solnedgången och mös. :-) Nu ikväll har vi ätit middag hela familjen, mina kusiner och farmor med hela gänget kom idag också. Imorgon blir det julaftons-firande deluxe. Ska bli SÅ mysigt. Hoppas ni har en mysig kväll ni också! Jag, Jon och mina kusiner som bor hos oss ska slå på några avsnitt Lost och sen sova. Puss och god natt! <3

//How beautiful is this? This was from one night a few days ago when we watched the sunset and just enjoyed. :-) Tonight we had dinner with the whole family, my cousins and grandma with the whole team arrived today as well. Tomorrow we will have a christmas celebration deluxe. Can’t wait. Hope you guys have a cozy night as well! Me, Jon and my cousins who stays at our place will watch some Lost now and then go to sleep. Kisses and good night! <3

9 reaktioner på “ROOFTOP SUNSET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.