MERRY CHRISTMAS

janni-deler-merry-christmas_DSC8203
janni-deler-prechristmasDSC_6221

Merry Christmas to all of you! <3

God morgon och God Jul!! Ska erkänna att jag inte riktigt känner någon jul-känsla här i Spanien men det är mysigt iallafall. :-) Har precis ätit frukost och om några timmar ska vi iväg på jullunch. De flesta av er är säkert upptagna hela dagen, men jag ville kika in här och säga hej och önska er en underbar dag. Massor av kärlek till er! <3

//Good morning and Merry Christmas!! I will admit that I don’t really have the christmas feeling here in Spain but it’s still cozy. :-) Just had breakfast and in a few hours we’re going for christmas lunch. I’m guessing most of you are busy all day, but I just wanted to get in here and say hi and wish you all an amazing day. Lots of love to you! <3

9 reaktioner på “MERRY CHRISTMAS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.