ORANGE FLOWERS

janni-deler-polodressDSC_7950
janni-deler-DSC_7925
janni-deler-polodressDSC_7977
janni-deler-polodressDSC_7943
janni-deler-polodressDSC_7944 kopia
janni-deler-polodressDSC_7962

RayBan glasses/ Dress from Spain/ My own bag (here!)/ Bershka shoes

God morgon lördag! Det här fotade jag vid min mammas lägenhet när vi var där, har helt glömt visa er. Jag blev lite kär i den här väggen, svårt att få fram färgen på blommorna men det var så sjukt fina lys-orangea blommor. Hittade den här mys-klänningen i en liten butik här i Spanien, perfekt för lata dagar. ;-) Jag är helt hooked på polo-tröjor… Idag fyller min farmor år så vi ska iväg och äta lunch hela gänget. Vi har haft en riktig familje-resa den här gången haha! Hoppas ni får en härlig lördag, puss på er. <3

//Good morning saturday! Me and my mom shooted this when we were in her apartment, totally forgot to show you. I fell in love with this wall, it was hard to get the right color of the flowers but they were in a beautiful bright orange color. Found this cozy-dress in a small shop here in Spain, perfect for lazy days. ;-) I’m so hooked in turtlenecks… Today it’s my grandmas birthday so we’re going for lunch with the whole team. We’ve had a family-trip this time haha! Hope you guys will have a great saturday, hugs. <3

10 reaktioner på “ORANGE FLOWERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.