B-DAY LUNCH

janni-deler-bday-lunchDSC_8031
janni-deler-bday-lunchDSC_8034
janni-deler-bday-lunchDSC_8035
janni-deler-bday-lunchDSC_8038
janni-deler-bday-lunchDSC_8053
janni-deler-bday-lunchDSC_8046
janni-deler-bday-lunchDSC_8052
janni-deler-bday-lunchDSC_8048
janni-deler-bday-lunchDSC_8032

Cozy lunch to celebrate my grandma today, at Marbella Club!

Långlunch idag för att fira min fina farmor som fyller år. Vi åkte in till Marbella och åt buffé på Marbella Club. Riktigt bra buffé och underbart ställe. :-) Idag var det nog den varmaste dagen också, satt och njöt i solen samtidigt som vi åt. Hett tips om ni är här och sugna på en lyxigare lunch, ganska dyrt men riktigt bra mat! Vi åt så mycket… Imorgon åker de flesta hem men vi är kvar ett tag till, ska fira nyår här också. Vi har inte riktigt planerat vad vi ska göra men vi kommer nog på något. Nu ska vi kolla film som varje kväll, älskar det. Puss och god natt från oss! <3

//Long lunch for us today to celebrate my grandma who has her birthday. We drove in to Marbella for a buffet at Marbella Club. A super nice buffet and the place was amazing. :-) Today was one of the warmest days I think, just enjoyed the sun when we had food. Great tip if you ever go here and want a nicer lunch, pretty expensive but the food was soo good! We ate so much… Tomorrow most of them will go back home but we will stay for a few more days, we’re celebrating new years here as well. Don’t have any plans yet but I’m guessing we’ll figure something out. Time for movie night as always, just love it. Kisses and good night from us! <3

4 reaktioner på “B-DAY LUNCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.