SISTERS NIGHT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chillin with my sis tonight, no party for us haha!

Försökte hitta en bra bild på mig och min syster, men det här var den bästa jag hittade haha! Har ingen kamera med mig, gick hem till min syster direkt efter ett möte och sen har vi bara chillat. Underbart med lite sol idag också, även om jag inte varit ute så mycket. Kändes helt okej att komma hem då! Gick och köpte tacos nyss så det var smarrigt till middag. :-) Nu ska vi fortsätta med våran filmkväll, imorgon ska jag iväg på plåtning på förmiddagen så ingen fest för oss ikväll. Ska bli askul! Ha en mysig kväll, puss hjärtan! <3

//Tried to find a good pic of me and my sister, but this was the best one I found haha! Have no camera with me and went straight to my sister after a meeting and after that we’ve just chilled. We had some sun here today so it felt great, even if I didn’t spend too much time outside. Feels ok to be home when it is like this! Went and bought some taco and had it for dinner, yum. :-) Now we will continue our movie night, going for a photoshoot tomorrow morning so no party for us tonight. Will be super fun! Have a great night babes, hugs! <3

4 reaktioner på “SISTERS NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.