BRUNCHIN’

janni-deler-brunch-homeDSC_8637
janni-deler-brunch-homeDSC_8638
janni-deler-brunch-homeDSC_8645
janni-deler-brunch-homeDSC_8642

Me and Mira’s amazing brunch yesterday, made me full for hours…

Igår bjöd Mira över mig för en brunch ihop, vi har inte träffats på så sjukt länge så vi hade lite (en hel del!) att ta igen. :-) Hon hade bakat scones, gjort en grym smoothie med granola och ett väldigt fint försök till bananpannkakor som mer såg ut som äggröra. Men det var så otroligt gott och mysigt trots failade pannkakor! Vi satt och käkade ett bra tag, ni vet när man sitter och babblar och småäter fast man är mätt? Vi båda rullade ut därifrån och tog en promenad, behövdes. Nu ska jag ta tag i tvätten, den är överflödig efter rensning av garderob och resan… Önska mig lycka till! <3

//Yesterday Mira invited me for brunch, we haven’t met in so long so we had some (a lot!) catching up to do. :-) She made scones, a super smoothie with granola and a very nice try with banana pancakes that looked more like scrambled eggs. But it was so tasty and cozy even with the failed pancakes! We sat there and ate for a while, you know when you sit and talk and eat even when you’re full? We could barely stand up after it and took a walk, really needed it. Time for me to dig in to the laundry, it’s pretty much of it after cleaning out my closet and the trip… Wish me luck! <3

11 reaktioner på “BRUNCHIN’”

Leave a Reply

Your email address will not be published.