ROOF TOP

janni-deler-roof-top-sunriseDSC_6612
janni-deler-roof-top-sunriseDSC_6619
janni-deler-roof-top-sunriseDSC_6617
janni-deler-roof-top-sunriseDSC_6638

Top and pants from Gina Tricot (here!)/ Shoes from NikeiD

God morgon finisar. Jag har den sjukaste träningsvärken i benen/rumpan, haltar fram haha! Hade vilodag igår så idag är det dags igen, fast för överkroppen. Man ska aldrig ta så långa uppehåll, och jag kommer ihåg varför nu… ;-) Tänkte ta en morgonprommis men det ser så grått och halv-snöigt ut ute, jag är sämst när det kommer till väder. Ska iallafall orka mig till gymmet om ett tag, vet att känslan efteråt är värd det. Hittade lite bilder från soluppgången i Marocko, saknar det stället massor. Och soluppgången. Nu är det dags för kaffe, hörs under dagen! <3

//Good morning babes. My muscles are sooo sore in my legs and ass, I can’t walk normal haha! Had a rest day yesterday so today I’m back at it, but for a upper body session. I remember now why you shouldn’t rest too long from working out… ;-) My plan was to take a morning walk but it looks grey and half-snowy outside, I’m so bad when it comes to weather. At least I will go to the gym soon, I know the feeling after it is so worth it. Found some pics from the sunrise in Morocco, miss that place so much. And the sunrise. Time for coffee, talk to you soon! <3

25 reaktioner på “ROOF TOP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.