ICONS BLING

DSC_8279
DSC_8300
DSC_8282
DSC_8299
DSC_8287
DSC_8296
DSC_8276

Nly Icons top (here!) and jeans (here!)/ River Island bag/ Old shoes

Jag gillar ju att matcha mina kläder ibland, det är inte ofta man hittar jeans som matchar med en tröja. Hittade de här på Nelly och jag älskar brallorna! Så sjukt balla. Blir mycket blixtbilder här nu känner jag, kul att experimentera lite. :-) Bokade biljetter till Monaco igår så vi åker dit en sväng på söndag, ska bli så skönt att komma dit. Har längtat dit faktiskt, hoppas på härligt väder också. Även om det har varit skönt att vara hemma några dagar så känner jag för att resa någonstans, jag erkänner här med att jag har riktiga problem haha! Rastlös tjej… Nä nu ska jag kolla film med syrran igen, sen hem och sova! Puss fina ni, tack för era underbara kommentarer varje dag. Blir så glad! <3

//I like to match my clothes sometimes, it’s not too often you find jeans that matches a shirt. Found this at Nelly and I really love these jeans! So cool. A lot of flash pics here lately, it’s fun to experiment with it. :-) Booked tickets to Monaco yesterday so we’re going there for a short trip on sunday, can’t wait to get there. I’ve been missing that place, hopefully we will get some good weather as well. Even if it’s nice to be back home for a few days I feel like traveling somewhere, here by I admit that I have serious problems haha! Restless girl… Well now I will watch a movie with my sis again, then home to get some sleep. Hugs babes, thanks for all your amazing comments here every day. Makes me so happy! <3

22 reaktioner på “ICONS BLING”

 • Nienke says:

  Traveling again!! Woow sounds really good! I am really jealous.
  I would also be really curious to you workout routine, what you do exactly, I hope you will be able to workout more! (if you like that of course ;) you should still enjoy it yourself!)
  Another curious question from me: Do you know where those shoes are from, because they are really beautiful!!

  • Janni says:

   I know, can’t wait to travel haha! I always try different workouts, military training, crossfit, weight lifting and so on… Will try to post more about it. :-) Bought the shoes like 2-3 years ago from a website, unfortunately they don’t sell them anymore. :-( Hugs!

 • Linnea says:

  Så snygg outfit! Älskar tröjan :)

 • Fabi says:

  Do u know if ur sisters starts bloging again? Miss her posts.

 • Ana Jordão says:

  I can only think about travelling…
  I had been without travelling/holidays for four years now…
  I just came from a 7 days trip to Rome with some friends and have already booked a 4 days trip to Paris just with my younger sister, Ahahah….
  I hope this means that 2015 will be a “travelling year”, Ahahah.
  And I must admit, I envy you sooooooooo much with all your travellings

 • Diana says:

  Super cool jeans and top!
  ~~ Diana~~
  http://www.TheNeonFactor.com

 • Jeansen är riktigt snygga och jag gillar slitningarna.
  Mvh Anette

 • Jessica says:

  Hej Janni,

  Jag vill börja med att säga att du har en väldigt bra blogg med mycket hög kvalité! Speciellt när det kommer till dina bilder ☺️ Därav min fråga: Jag vet att du använder nikon. Är det fortfarande d5300? Om man skulle köpa den är det något tillbehör som man behöver köpa till ? Och då vilket/vilka.

  Ha en fantastisk fin vecka

  • Janni says:

   Halloj. :-) Tack! Jag har Nikon D600, har haft den sen jag började blogga. Så är du sugen på d5300 så tycker jag du ska fråga butiken vad du behöver, det beror helt på vad du ska använda den till och vad du ska fota. :-) Kram!

 • Jättesnygga bilder verkligen! Tycker det är sååå COOLT med blixt bilder!

  http://TRENDENEUR.com

 • Elisabeth says:

  I stället för att jaga semester, skapa ett liv du inte vill vara ledig ifrån….

  • Janni says:

   Det är inte ledigheten jag är ute efter, jag jobbar lika mycket även när jag reser. :-) Vill uppleva och se så mycket som möjligt när jag kan, när jag skaffar barn så kommer jag inte vilja resa som jag gör nu. Älskar mitt liv som det är nu, det är bara Sverige jag vill vara ledig ifrån. ;-) Kram!

 • Lovely outfit
  & really beautiful pictures !
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.de

 • Erika says:

  Alltså, du är så jävla snygg. Går typ in på din blogg någon gång ibland bara för att titta på dig.
  Haha, men gud vad creepy det där lät, men jag vet inte hur jag annars ska formulera mig? Var tvungen att få ur mig det bara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.