RICE FIELDS

3_MG_2272-Edit - Photo by Fabian Wester
1_MG_2175-Edit - Photo by Fabian Wester
2_MG_2193-Edit - Photo by Fabian Wester
10_MG_2333-Edit - Photo by Fabian Wester
6_MG_2299-Edit - Photo by Fabian Wester
4_MG_2286-Edit - Photo by Fabian Wester

By Malina dress / Photo and editing: Fabian Wester

God morgon på er! Hur mår ni? Äntligen har jag fått bilderna av bästa Fabian från Bali och risfältet. Det stället var verkligen så otroligt häftigt, det var en mäktig känsla att sitta där och kolla ut. Om ni åker till Bali så borde ni verkligen åka dit en kväll, kolla solnedgången. Lite läskigt att klättra runt där bara, men vad gör man inte för en bild… ;-) Vaknade av att det regnade idag, nu verkar det ha lugnat ner sig så tänkte ta en promenad. Har mailat i några timmar nu på morgonen, så skönt att vakna tidigt igen och få saker gjorda! Hörs snart, ha en fin dag. <3

//Good morning guys! How are you? Finally got the pics from Fabian from Bali and the rice field. That place was so incredible, it was a cool feeling to sit there and just watch. If you ever go to Bali you really should go there one night, watch the sunset. It was a bit scary to climb around there though, but it was worth it to get a god picture… ;-) Woke up by the rain today, it looks like it’s getting better now so I’m planning on taking a walk. I’ve been emailing for a few hours this morning, feels great to wake up early again and get things done! Talk to you soon, have a lovely day. <3

24 reaktioner på “RICE FIELDS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.