G NIGHT KISS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
janni-deler-cozy-nightDSC_8686

A good night kiss to you and  failed but tasty dinner…

Haha, misslyckades lite med min middag jag skulle bjuda Jon på när han kom hem hit. All mat krympte så när jag var klar så hade typ all mat försvunnit. :-( Men gott var det! Stekte torsk i teriyaki-sås och stekte broccoli i sesamolja och toppade med sesamfrön, till det gjorde jag en sås på creme fraiche och sötsur sås. Riktigt smarrigt men tänk på att det krymper när du steker, både fisk och broccoli. ;-) Får göra något gott kvällssnack! En godnatt puss får ni istället, nu ska jag kramas med min kille. Puss! <3

//Haha, totally failed with my dinner I was making for Jon when he arrived here. All of the food shrunk so when I was done half of the food was gone. :-( But it was tasty! I fried cod in teriyaki sauce and fried broccoli in sesame oil and topped it all with sesame seeds, with that I did a sauce of creme fraiche and sweet and sour. So tasty but if you try to make it remember that the food will shrink when you make it, both fish and broccoli. ;-) Will make a tasty night snack! At least you get a good night kiss, time for me to cuddle with my love. Hugs! <3

3 reaktioner på “G NIGHT KISS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.