THE SURF SERIES PART. 2

Janni
Janni copy

Photos by the AMAZING Rami Hanna, see full frame pics at his blog!

God morgon! Igår fick vi äntligen se resultatet av plåtningen vi gjorde i Marocko med Rami, The surf series part 2! Jag älskar det, han är så otroligt talangfull lilla Rampan (som jag kallar honom, haha!). Hur snygga vänner har jag då? Svimmar ju nästan, sen att det är världens härligaste tjejer är ju helt sjukt. Känner att vi måste boka in någon resa ihop snart igen. :-) Nu ska jag snart iväg till designbyrån för att börja designa mitt X (videon här!), så önska mig lycka till. Puss! <3

//Good morning! Last night we finally got to see the result from the shoot we did in Morocco with Rami, The surf series part 2! I love it, he’s so talented little Rampan (as I call him, haha!). And how hot are my girl friends? My gosh, the fact that it’s the nicest girls too is just crazy. Feel that we have to book a new trip together again soon. :-) Now I’m about to head over to the design team to start designing my X (video here!), so wish me luck. Hugs! <3

24 reaktioner på “THE SURF SERIES PART. 2”

 • Julia says:

  Jag har också alltid undrat över varför just bloggare umgås bara med andra vackra människor…

 • Mare says:

  Jag gillar det!
  “Ni som inte röstar på mig, är inte välkomna på festen.” Haha!! Helt rätt ;)

 • Guuud vilka underbara bilder. Rami är verkligen en fantastisk fotograf!

  http://TRENDENEUR.com

 • Fantastiska bilder! Och kommer helt klart rösta på dig, tror din flaska kommer bli finast haha :)

 • Melanie says:

  Hello Janni!
  I have to say, that I really like the images and I have to say, that I like yours the most, because every one of you have a great body and look fabulous but in your picture it seems that it is not about sexy, body and a tempting glimpse and because of that I think that your picture is the best and most beautiful! I love Ida, Hannah and all the girls and wow, they look fantastic and have great blogs (I follow Ida, Hannah, Alexandra, Kenzas, Victoria and Lisa): but this image from you is a different one, if you know what I mean?! But for this anyway I love your images always because they are so authentic, beautiful and not only about sexy and “I have a great body”, because every reader from your blogs knows it ;)

  Keep it up and I love your blog and every time I’m looking forward to take a look on your words and pictures :)

  • Janni says:

   Hey sweetie, and thanks a lot! I know what you mean, but I love all the pictures. It’s a “fashion editorial” so it’s a bit different. :-) Hahaha I think everyone should think they have a great body, workout and eat good food and you will feel that way. :-) Biggest hug! <3

   • Melanie says:

    Yes, of course, I also think that every images is great and everybody from you look great! And I don’t want to say something against a great figure, good food and so on because I also live that way! The only thing I want to say is, that I think it is nice to see a picture from you guys where you look and appeal in a different way! But when you say “it’s fashion editorial” – I apologise myself because I don’t know how you have to look and that kind of images!!

 • Pärlan says:

  Snyggt! Läs gärna min blogg. Jag försöker bli fri från psykisk ohälsa med hjälp av bland annat raw food och meditation!

  http://Www.nuskajagblifrisk.bloggo.nu

  Kram

 • Magda says:

  Hej Janni!
  Du har en vit stickad tröja från Gina tricot som heter Wilma knitted sweater (halvpolo och dragkedja på sidorna)
  Jag har velat ha denna tröja sen första gången jag såg den men hann aldrig få tag i någon så tänkte höra med dig som har många och Goa läsare – kan du kolla om det är någon som är trött på sin och vill sälja den? :) kanske till och med att du vill sälja din? :D
  Tack på förhand! :)
  PS. Sjukt nice bilder! (Som alltid på din blogg) :)

  • Magda says:

   Hej igen!
   Sätt dock helst inte ut min mailadress offentligt :)

  • Janni says:

   Hej söta! Jag har den men jag känner mig inte klar med den ännu, men när jag är det så kan jag skriva det här. :-) Kram!! <3

 • lisa says:

  Så snygg du är Janni!!

 • Elsa says:

  Så magiska bilder!

  Jag vet att du inte brukar skriva så “djupa” texter men genom bloggen uppfattar jag dig som en väldigt självsäker person och jag skulle bli så glad om du ville skriva tips om hur man kan stärka sin självkänsla? Jag kan bli generad för ingenting och minskar mig själv fast jag vet att jag kan vara så jäkla mycket tuffare och jag skulle vilja hamna på rätt spår igen! Skulle bli så glad för lite tips från dig. Kram!

  • Janni says:

   Hej fina du! Jag ska försöka få till ett sånt inlägg snart, bra tips. Älska dig själv, det är viktigast. :-) Största kramen! <3

 • SALLY says:

  Sååå snyggt !!

 • Linnea says:

  Så fina bilder på er alla :)

 • Malin says:

  Sjukt snygga bilder! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.