#HEJAKALLA

Som ni vet så gillar ju jag att åka skidor, haha! Har inte åkt längdskidor sen jag var liten men skulle vilja prova igen snart. I slutet av februari är det skid-VM i falun, tillsammans med Oral B ska jag och några tjejer åka dit och heja på Charlotte Kalla. Det ska bli riktigt kul! Det kanske är det som får mig att prova igen. ;-) Hon har gjort några träningsvideos, jag fastnade för den här med bålstyrka. När man åker skidor (eller gör vad som helst egentligen) så är det grymt viktigt med en stark bål! Prova på passet om ni vill. :-) Puss! <3

//As you know I like to ski, haha! I haven’t done cross country skiing since I was a kid but I would like to try it out again soon. In the end of february it’s the ski world cup in Falun (Sweden), together with Oral B me and some girls will go there and cheer for Charlotte Kalla. Will be so much fun! Maybe that will make me try it out again. ;-) She did a few workout videos, I liked this one the most with core workout. When you ski (or do anything really) it’s so important with a strong core! Try it out if you want. :-) Hugs! <3

8 reaktioner på “#HEJAKALLA”

 • ISA says:

  hehe vad kul, jag läste “hej Akalla” jag ba “ska hon flytta till Akalla? hmm..” haha

 • Madeleine says:

  Vad roligt att du kommer till Falun för Skid VM! Jag bor numera här och kommer även jobba under hela Skid vm så ska bli kul att följa din blogg från samma lilla stad och evenemang :) kram

 • Tea says:

  Å va kul att du kommer till Falun! Hoppas att man kanske springer in i dig där, hade varit så himla kul! :D Kram

 • Lollo says:

  Hej Janni!
  Jag går just nu i skolan, första året på gymnasiet.
  Jag läser din blogg nästan varje dag och ser vilket underbart liv du verkar ha, med härliga vänner, familj och många resor, haha :)
  Så om du skulle vilja dela med dig (vilket skulle vara superkul) om hur det var när du gick på högstadiet/gymnasiet, vad du gick för linje osv. Det skulle jag verkligen uppskatta!
  Jag har ändå följt din blogg ett tag och jag har aldrig läst något om din skoltid här.
  Skulle som sagt vara superkul om du kunde skriva ett inlägg om det, men även om du endast vill svara här via min kommentar.
  Kramisar :)

  • Janni says:

   Hej söta! Jag gick Sam Ekonomi i gymnasiet, älskade det och det är något jag alltid kommer ha nytta av. :-) Jag var en riktig pluggis sista åren, satt alltid längst fram på lektionerna så jag inte blev störd. Hjälpte mig massor, slapp plugga så mycket för jag var så effektiv på lektionerna. Så, det är mitt megatips!! Kram söta <3

 • Bra tips! Älskar Din blogg! Titta gärna in på vår blogg om två tvillingsystrars liv! Just nu är vi på Mauritius!
  http://wlaukkanens.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.