BLUE SKY

janni-deler-blue-sky-monacoDSC_8859
janni-deler-blue-sky-monacoDSC_8860

A blue morning here in Monaco!

God morgon! Börjar ni tröttna på den här utsikten när jag är här? Haha, jag vet inte vad jag älskar med den men det är från balkongen här i Monaco. :-) Har haft en lugn morgon, kollat nyhetsmorgon på TV och ätit frulle. Det är galet väder här för att vara Januari, så jag ska faktiskt gå ut nu och köra ett träningspass på ett ställe vid vattnet. Kör bara kroppsvikt så får se hur många folk som går förbi och kollar, Jon ville inte hänga på… Haha! Senare idag ska vi på ett möte och sen ska jag njuta av solen. Hörs snart, puss! <3

//Good morning! Are you getting tired of this view when I’m here? Haha, I don’t know what I love about it but it’s from the balcony here in Monaco. :-) I’ve had a calm morning, watched the morning news on TV and had breakfast. The weather is crazy here to be January, so I will actually go out and do a workout at a place by the water. I’m just going to use my body weight so we’ll see how many people will walk by and wonder what I do, Jon didn’t want to join me… Haha! Later on today we have a meeting and after that I will enjoy the sun. Talk soon, hugs! <3

16 reaktioner på “BLUE SKY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.