DINNER IN BED

janni-deler-dinnerinbed-pastapestoDSC_8849
janni-deler-dinnerinbed-pastapestoDSC_8856
janni-deler-dinnerinbed-pastapestoDSC_8852
janni-deler-dinnerinbed-pastapestoDSC_8853

A dinner in bed a few days ago, tonight we did the same but in Stockholm!

Halloj från Sverige! Allt har gått supersmidigt idag men man blir alltid lite seg av att resa… Kom på mig själv med att packa till Japan innan jag ens hade packat upp, stressad tjej? Haha! Jon lagade iallafall en underbar middag som vi åt i sängen, som vanligt. Äter typ aldrig vid ett matbord länge, älskar att sitta på golvet eller i sängen. :-) Imorgon ska jag ut på stan och försöka styra ihop allt inför kvällen, sen ska jag spela in en sak till er som jag tror ni kommer gilla. Ska packa också eftersom vi åker lördag morgon och ska på ELLE-galan imorgonkväll, så morgondagen är lite väl hetsig. Men som vanlig så löser sig allt, ska försöka att inte sitta uppe allt för länge inatt så jag är klar i skallen imorgon. Hoppas ni har en fin kväll, puss! <3

//Hello from Sweden! Everything went super smooth today but you always get a bit tired from traveling… Found myself packing for Japan before I even unpacked my other bag, stressed girl? Haha! Anyhow, Jon made us an amazing dinner that we had in bed, as usual. Almost never eat by a table anymore, love to sit on the floor or in bed. :-) Tomorrow I’m going to run around town to try fix all things for the night, then I will shoot something for you that I think you will like. Will pack my stuff too since we’re leaving saturday morning and I’m going to the ELLE-gala tomorrow night, so tomorrow will be a bit stressful. But as always it will be fine, will try not to stay up too late tonight so my head is clear for tomorrow. Hope you guys have a great night, hugs! <3

10 reaktioner på “DINNER IN BED”

 • Linnea says:

  Så mysigt. Jag älskar att äta i sängen, tills man spiller :)

 • Дарья says:

  Janni, привет. Я из России

 • Hanna says:

  Janni måste bara säga hur otroligt mycket jg beundrar dig! Så jäädrand cool tjej! Men håller på att kolla in i att göra en bröstoperation då jag inte har några typ, och jag tycker din storlek är fin, så hur många gram la du in? Och kan du berätta lite om din erfarenhet?
  Kram kram

  • Janni says:

   Tack fina du! <3 Det är helt olika beroende på kropp, mitt tips är att boka en konsultation och förklara hur du vill ha det. Då kommer läkaren berätta vad som funkar på din kropp, alla är vi olika. :-) Väldigt ont i början, men det går över. Haha! Kram <3

   • Rebecca says:

    Haha okej! Jag har pratat med min kirurg nu, och jag överväger mellan två olika storlekar.
    Så lite frågor:
    1. Hur många dagar/veckor väntade du tills du började träna lätt?
    2. Hur många gram la du in? Och vilken storlek motsvarar det nu?
    3. Hade du några komplikationer?
    4. Hur gammal var du?

    Jätte tacksam för svar!

    Kram

    • Rebecca says:

     och sista frågan! haha glömde fråga detta:
     5. använde du runda eller anatomiska implantat?

 • Дарья says:

  Janni привет)) Я из России)))случайно нашла тебя в инстаграм. У тебя потрясающие фото! Я восхищаюсь тобой!))) Janni, у тебя очень интересная и увлекательная жизнь, ты всегда путешествуешь, не сидишь на месте. Это здорово! К тому же ты ведешь здоровый образ жизни:занимаешься спортом, правильно питаешься. Поэтому у тебя такая классная фигура! Еще добавлю что ты очень симпатичная и мне нравится твой стиль))) Расскажи о себе. Очень интересно узнать про твою семью, твое образование. Расскажи про твой родной город. Жду ответ)) спасибо!;))

 • Maaike says:

  Do you have a recipe? :-) Looks great! Have fun at the gala! XXX

  • Janni says:

   Jon is the chef in our family haha, but he did chicken, pasta and pesto. Roasted some pine nuts and done, a super simple dish! ;-) Hugs!

Leave a Reply

Your email address will not be published.