BLAZER VEST

janni-deler-blazer-vest-sannealexandraDSC_9070
janni-deler-blazer-vest-sannealexandraDSC_9077
janni-deler-blazer-vest-sannealexandraDSC_9130
janni-deler-blazer-vest-sannealexandraDSC_9078
janni-deler-blazer-vest-sannealexandraDSC_9093
janni-deler-blazer-vest-sannealexandraDSC_9087
janni-deler-blazer-vest-sannealexandraDSC_9105

RiverIsland glasses (similar here!)/ Lxls jacket (here!)/ SanneAlexandra vest (out of stock) similar here/ NLY trend jeans (here)/ Céline bag/ Jennie-Ellen shoes (here)

God morgon! Börjar dagen men en look från Monaco. Förbered er på att se den här skinnjackan och skorna ofta… ;-) Mina favoriter at the moment. Idag är det dags för Elle-galan, har lite klädpanik om jag ska vara ärlig. Jag har två olika alternativ, har ju min svarta långklänning (här!) som alltid funkar så vi får se om det blir den. Har typ packat klart till Japan, har bara skidkläder kvar men det är nog det lättaste. Hoppas på att kunna shoppa lite kul saker i Tokyo, alla jag har pratat med säger att det är det bästa shoppingstället som finns. Perfekt resa, skidåkning och shopping! Nä nu ska jag duscha och dra mig in mot stan, hörs sen. Puss! <3

//Good morning! Starting this day with a look from Monaco. Prepare to see this leather jacket and shoes often… ;-) My favorites at the moment. Today it’s time for the Elle-gala, I have a bit of a clothing issue to be honest. I have two different options, I have my black evening dress (here!) that always works so we’ll see if I go for that one. I’m almost packed and ready for Japan, I only have my ski gear left to pack and I think that is the easiest. Hope to do some shopping in Tokyo, everyone I’ve talked to says it’s the best shopping place there is. Perfect trip, skiing and shopping! Time to hit the shower and then in to town, talk soon. Hugs! <3

17 reaktioner på “BLAZER VEST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.