ELLE GALA

janni-deler-ellegalan20155F4A9357
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Some snaps from last nights Elle-gala!

God mooorgon! Här kommer lite bilder från igår, tog nästan aldrig fram kameran… Det var så otroligt mycket folk! Hängde med Rampan och Victoria mest, drack drinkar och kollade galan. Maten efteråt var fantastisk, men fick bara en bild på efterrätten haha! Det blev tyvärr ingen efterfest för oss, jag ska ju flyga till Japan snart så ville vara pigg. ;-) Men, det var så otroligt kul att Kenza vann, riktigt häftigt! Nu ska jag packa klart och städa i ordning här hemma, men vi hörs en gång till innan vi lyfter. Puss, ha en grym lördag! <3

//Goood morning! Here’s a few snaps from last night, my camera was in my bag most of the time… There was so many people! Hung out with Rampan and Victoria mostly, had drinks and looked at the gala. The food afterwards was amazing, but I only got the dessert on picture haha! Unfortunately there was no after party for us since I’m flying to Japan soon so I wanted to feel on top. ;-) But, it was so fun to see Kenza win, such a cool thing! Time for me to pack up and clean up my home, but I’ll talk to you before takeoff. Hugs, have an amazing saturday! <3

8 reaktioner på “ELLE GALA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.