NISEKO HOKKAIDO

janni-deler-skioutfit-head-2
janni-deler-skioutfit-head-14

Time to go ski again, first time to try pow-skiing!

Nu är det alltså dags att dra till Japan! Nu är vi i Köpenhamn och ska snart hoppa på flyget till Tokyo och sen vidare till skidorten Niseko. Vi ska alltså åka puder-skidåkning, något jag aldrig gjort förut så är faktiskt lite nervös om jag ska vara ärlig. Det kommer vara sjukt mycket snö, jag har superbreda skidor och en lavin-ryggsäck… Ni förstår ju, känner mig som en total nybörjare haha! Men, det kommer bli kul det är jag säker på! Efter det ska vi till Tokyo så om ni har några tips så bomba mig gärna med det? :D Dags att flyga, hörs så fort jag får internet igen. Puss! <3

//So now it’s time to go to Japan! Now we’re in Copenhagen and will soon jump on the plane to Tokyo and then to the ski resort Niseko. We’re going powder skiing, something I’ve never tried before so I’m actually a bit nervous to be honest. It will be so much snow, I have super wide skis and a avalanche backpack… I guess you understand, feeling like a total beginner haha! But, I’m sure we will have super fun! After that we’re going to Tokyo so if you have any tips please just throw them at me? :D Time to fly, talk to you as soon as I’m online again. Hugs! <3

16 reaktioner på “NISEKO HOKKAIDO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.