STHLM – JAPAN

janni-deler-DSC_9402
janni-deler-DSC_9408
janni-deler-DSC_9413
janni-deler-DSC_9421
janni-deler-DSC_9426

Finally in Japan, a nice flight over and we got upgraded!

God morgon och hej från Japan! Vi blev uppgraderade så vi hade en superskön flygresa hit, sov nästan hela vägen vilket var otroligt skönt. Nu är vi i Tokyo och mellanlandar, snart ska vi flyga vidare till Niseko där vi ska möta upp killarna från Xtravel. Dom har hjälpt oss styra upp massor där borta, ingen av oss har speciellt bra koll på stället så det är skönt med lite hjälp. :-) Ville mest kika in och säga hej och att vi är framme i Japan, vi är 8 timmar före svensk tid här så ska försöka hålla er uppdaterade i eran tid haha! Puss så länge, hörs i Niseko nästa gång! <3

//Good morning and hello from Japan! We got upgraded on our trip over so we had a super smooth flight over here, almost slept the whole way which was so nice. Now we’re in Tokyo having a stop over, soon we’re flying to Niseko were we will meet up with the guys from Xtravel. They helped us organizing a lot over there, no one of us knows that much about the place so it’s nice with some help. :-) Just wanted to say hi to you guys and tell you we’re finally in Japan, we’re 8 hours ahead of swedish time so I will try to keep you updated in your time haha! Hugs, talk to you in Niseko next time! <3

8 reaktioner på “STHLM – JAPAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.