POW FAIL

10_DSC3133-xtravel-niseko-japan-powder
11_DSC3137-xtravel-niseko-japan-powder
12_DSC3140-xtravel-niseko-japan-powder
13_DSC3146-xtravel-niseko-japan-powder
15_DSC3153-xtravel-niseko-japan-powder
16_DSC3156-xtravel-niseko-japan-powder

Didn’t really have it in me today haha, total fail on the pow-skiing but I will get back on it tomorrow!

Hahaha, såhär såg min dag ut ungefär. Gick ju inte super direkt men jag kämpade på, sov inte mer än max 2 timmar inatt så det var nog lite av anledningen också. Trött och ofokuserad är lika med rädd och arg. Då ramlar man runt! Får hoppas på att det går bättre imorgon. Det kan ju bara gå bättre från och med nu! ;-) Superfint område och härliga ställen, vi åt en riktigt god lunch uppe i backen och sen tog vi något åk till innan vi gav upp. Har ett litet spa här där vi bor så vi har badat och haft en skön eftermiddag, behövligt. Alla dagar kan inte bli perfekt, men så glad över att vara här och peppad på att lära mig! Hörs sen, puss! <3

//Hahaha, so this was how my day looked like almost. Didn’t really go super well but I fought for it, only slept for about 2 hours last night so I guess that’s one of the reasons. Tired and not focused means scared and angry. Then you will fall! Hopefully it will be a better day up there tomorrow. It just can better than this! ;-) Super nice place and lovely views, we had a great lunch up in the hill and took a few more runs before we gave up. Have a little spa at the place we live so we had a hot bath and a cozy afternoon, really needed. All days can’t be perfect, but I’m so glad to be here and stoked to learn how to do it! Talk soon, hugs! <3

30 reaktioner på “POW FAIL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.